Politerno > Україна і світ > Нарешті Луценко “дослухався” до Полякова – в “янтарній справі” винне лише НАБУ

Нарешті Луценко “дослухався” до Полякова – в “янтарній справі” винне лише НАБУ

  • 21 Жовтня, 2017
  • 1689 Переглядів
  • 0

А ось і головна новина учорашнього дня! Новина, яка, мабуть, не стала ні для кого в Україні “новиною”.

Новина про те, що з нардепа від “Народного фронту” Максима Полякова повністю зняли всі звинувачення. Як написав сам Поляков в соцмережах, “сьогодні дійсно сталася велика перемога”. Ось тільки перемога чого і над чим?

Судячи з того, що бачила вся країна (публічне викриття депутата в корупції і розкриття злочинних схем, котрі він провертав на пару з його колегою по парламенту Бориславом Розенблатом), в який раз у нас корупція перемогла всякий здоровий глузд, добивши будь-яку надію, якщо у когось вона, звичайно, в принципі була, на хоч якесь світле майбутнє.

Та сам Поляков, звичайно ж, дотримується іншої думки.

“Сьогодні дійсно сталася велика перемога, з мене повністю зняті звинувачення про вимагання хабара! Генеральним прокурором України змінено обвинувачення: виключені ознаки вимагання. Таким чином, слідству знадобилося більше трьох місяців, щоб виключити з обвинувачення вимагання”, – торжествує тепер нардеп, ще донедавна зганьблений на всю країну, у своєму Facebook.

Більш того, за його словами, Юрій Луценко “дослухався” до нього. Ось це перемога – так перемога! Сам кум Президента “дослухався”. При цьому радісний Максим Поляков не забув нагадати всім про те, що він в цій ситуації – “жертва”. А як інакше? Якщо агент НАБУ нахабним чином “спровокувала”, буквально змусила його взяти хабар! Як же тут було встояти! Ну от як?!

“Що таке звинувачення у справі про хабарництво за участю агента НАБУ без ознаки вимагання? Це означає, що ініціатива про хабарі могла проявлятися виключно агентом. Фактично це є підтвердженням провокації хабара, тобто скоєння даного злочину співробітниками НАБУ”, – роз’яснив всім, хто його “не розуміє” або вперто не хоче зрозуміти, нардеп.

Таким чином, розв’язка всієї цієї захоплюючої історії – просто з жанру фантастики. Адже виходить, в тому, що агент НАБУ відрахувала помічниці політика Тетяні Любонько спочатку $ 5 тисяч, а потім ще $ 2,5 тисячі, винен зовсім не Максим Поляков, а саме ж НАБУ! Ось така от історія! Генпрокурор, як виявилося, “дослухався” до безперечно блискучої ідеї нардепа про те, що “скоїли цей злочин співробітники НАБУ”.

Максим Поляков

Дивно, звичайно, що Генпрокурор навіть не взяв до уваги той факт, що Поляков – не просто громадянин України. Це – народний депутат! А тому, якщо він раптом вирішив, що його хтось провокував надавати незаконні “послуги”, він, як слуга народу, зобов’язаний був відразу ж звернутися з цією проблемою до нього – Генерального прокурора! Однак цього не сталося…

І нам залишається тільки побажати нашому дорогому очільнику ГПУ удачі! З такими підходами вона йому, напевно, зі зміною в Україні влади, знадобиться.

Марта ГНАТРИКОВСКАЯ для Полиграф.НЕТ

Читайте також: Поляков: Я почав вирішувати проблему бурштину через те, що держава цим не займається (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE