Politerno > Україна і світ > Стали відомі нові дані з життя харківської “мажорки”

Стали відомі нові дані з життя харківської “мажорки”

  • 23 Жовтня, 2017
  • 1710 Переглядів
  • 0

Підозрювана у справі про смертельну ДТП у Харкові 20-річна Олена Зайцева після серйозної аварії у 2007 році приймала знеболюючі засоби. Медики її буквально «по частинах» збирали.

З такою заявою виступив близький знайомий її родини в коментарі виданню «Город Х», передає «Народна Правда».

За його словами, 10-річній Олені лікарі по суті заново “ліпили” обличчя, і досі видно шрами, які підозрювана ховає за допомогою косметики. А останні 10 років вона, нібито, відчуває сильні головні болі.

Знайомий, який говорить, що знає її родину приблизно 20 років, стверджує, що не вірить, ніби Зайцева після ДТП у дитинстві захотіла б піти на перевищення швидкості.

Заперечувати повідомлення про присутність в її крові опіатів джерело не змогло. Він зазначив, що якщо вони і були, то дорослі про це нічого не знали.

Також знайомий заявив, що голова родини і троє його синів – бізнесмени і з правоохоронними органами не пов’язані

«Я приїхав на місце трагедії одним з перших. Перехожі ставили перевернутий Lexus на колеса, діставали звідти Олену і її подругу. Я думаю, якби вона однозначно була винна, її порвали б на місці», – додало джерело.

Крім того, він заявив, що родина Олени Зайцевої, і сама підсудна, розуміють, що вона винна. «Вона і сама твердить: моя машина вбила людей. Те, що вона буде відповідати за скоєне – ясно як білий день», – зауважило джерело, здивувавшись, між тим, чому водій Touareg уникнув відповідальності.

І співрозмовник видання також додав, що порушення ПДР Lexus, мовляв, могли зробити мати Зайцевої Тетяна, і молодший син її вітчима, які користувалися авто.

Нагадаємо, головуючий суддя Світлана Муратова винесла рішення щодо обрання запобіжного заходу двадцятирічній Олені Зайцевій, яку звинувачують в спричиненні трагічної ДТП у Харкові. Для підозрюваної обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів, до 16 грудня 2017 року, без права внесення застави.

Зазначимо, обвинувачувальна сторона просила обрати підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, але адвокат Юлія Козир заявила, що підозра прокуратури є не обґрунтованою, оскільки, на думку захисту, поки що немає прямих доказів вини Олени Зайцевої  та “заслуговує” на будь-який інший, м’якіший запобіжний захід, на кшталт домашнього арешту.

Як повідомлялося раніше, в ході судового засідання були надані дані про те, що в момент ДТП Зайцева перебувала під дією опіатів.

Ймовірна винуватиця ДТП вже відмовлялася визнавати провину в бесіді з поліцією. Також відомо, що Зайцеву раніше неодноразово штрафували за порушення правил дорожнього руху.

Перед початком сьогоднішнього засідання депутат Антон Геращенко зазначив, що суспільство не сприйме рішення суду, якщо він звільнить з-під варти підозрювану на час проведення слідства.

Як відомо, в результаті страшного ДТП детальне відео з місця жахливої ДТП. Камера спостереження зафіксувала смертельну аварію на вулиці Сумській в Харкові.

Пізніше стало відомо, що винуватиця аварії, Олена Зайцева,  брала участь у нічних перегонах. Крім того,  захисник Олени Зайцевої зазначив, що батьки дівчини мають бажання допомогти родинам постраждалих і направили відповідне клопотання.

Читайте також: Колючий дріт і озброєна охорона: куди сховали “мажорку-вбивцю” з Харкова

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE