Politerno > Тернопільщина > Депутат Болєщук не до кінця розібрався, наскільки шкідливі котельні на торфі

Депутат Болєщук не до кінця розібрався, наскільки шкідливі котельні на торфі

  • 21 Листопада, 2017
  • 1605 Переглядів
  • 0

17 листопада представники Тернопільського осередку ВО “Автомайдан” відвідали ще одного депутата, який не голосував за заборону котелень. Активісти завітали до представника Народного контролю Петра Болєщука. У приймальні депутата не було, тому автомайданівці зателефонували до нього.

Про це активісти повідомили на своїй сторінці у Facebook:

Телефоном Петро Михайлович повідомив, що він у відпустці поза межами Тернополя, тому його немає на прийомі громадян.

Стосовно заборони котелень на торфі депутат зазначив, що “в нього на окрузі таких немає, отже, він не до кінця розібрався, наскільки вони шкідливі, і яким чином їх потрібно забороняти. Вислухавши нашу позицію, Петро Болєщук погодився, що ситуація є важливою, крім цього підтримав наші прагнення у просуванні важливих для міста питань безпосередньо від громадського сектору.

Депутат запевнив, що він – відкрита людина, відтак домовилися зустрітися та обговорити питання заборони котелень на торфі наступного тижня, коли Петро Михайлович повернеться з відпустки.

Як повідомлялось, активістам не вдалось поспілкуватись з депутатом Артимовичем щодо котелень на торфі. Відповідно до інформації, яка розміщена на сайті міської ради, Артимович повинен здійснювати прийом громадян у ТЗШ № 8 щопонеділка, проте на місці прийому пана Андрія не виявилося.

7 листопада “ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок” разом з представниками ініціативної групи по забороні котелень та небайдужими мешканцями Тернополя зустрілись з депутатом міськради М. Ібрагімовим.

Читайте також: “Автомайдан” розпочав акцію прямої дії на депутатів Тернопільської міськради

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE