Politerno > Україна і світ > Дозвіл на затримання Димінського – телеканал ZIK заявляє про спробу рейдерства

Дозвіл на затримання Димінського – телеканал ZIK заявляє про спробу рейдерства

  • 15 Грудня, 2017
  • 1573 Переглядів
  • 0

Керівництво телеканалу ZIK називає причиною вручення підозри у скоєнні смертельної ДТП та потенційного подання в міжнародний розшук власника телеканалу Петра Димінського, його відмову “віддати телеканал в управління на 3 роки”.

Про це йдеться в офіційній заяві, оприлюдненій 15 грудня.

ZIK стверджує, що з такою пропозицією нещодавно до львівського бізнесмена, який зараз перебуває за кордоном, звернулися від імені Адміністрації президента народний депутат Блоку Петра Порошенка Гліб Загорій з дружиною Катериною.

“Саме після цієї невдалої рейдерської спроби розпочалися чергові маніпуляції громадською думкою з боку правоохоронних органів про причетність Димінського до ДТП”, – заявляють на телеканалі.

Як повідомлялось, 12 грудня ГПУ повідомила, що суд надав дозвіл на затриманняпрезидента ФК “Карпати”, бізнесмена Петра Димінського, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП. Перед цим поліція повідомила Димінському про підозру в скоєнні смертельної ДПТ на Львівщині 18 серпня 2017 року.

Наприкінці серпня, охоронця олігарха Петра Димінського – Андрія Борща – заарештували на два місяці без права внесення застави за підозрою у скоєні аварії 18 серпня поблизу Львова, внаслідок якої загинула молода жінка. Саме він взяв на себе провину у наїзді на автомобіль 31-річної Наталії Тріли, яка загинула під час аварії

Згодом колишній радник глави МВС Антон Геращенко заявив про можливу причетність Димінського до зaгибелі жінки у ДТП.

30 серпня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що проведена експертиза ДНК з подушок безпеки в автомобілі засвідчила, що охоронець Димінського, який взяв на себе вину за ДТП, не був за кермом на момент аварії.

Сам Димінський з 22 серпня перебуває поза межами України.

Читайте також: Чому влада активно натякає на провину в ДТП бізнесмена Димінського

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE