Politerno > Україна і світ > Суд дозволив заарештувати Димінського на вимогу ГПУ

Суд дозволив заарештувати Димінського на вимогу ГПУ

  • 12 Грудня, 2017
  • 1582 Переглядів
  • 0

Суд задовольнив клопотання Генпрокуратури і дав дозвіл на затримання Петра Димінського у справі про смертельне ДТП під Львовом, і доставку його в суд для обрання запобіжного заходу.

Про це написала прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці в Fаcebook.

Слідчі встановили, що президент ФК “Карпати” Петро Димінський особисто перебував за кермом Mercedes в момент ДТП, в якому загинула 31-річна Наталія Тріль.

Йому повинні обрати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Крім того, Димінського можуть оголосити в міжнародний розшук, оскільки він не з’явився на вимогу прокуратури.

“Він викликався до слідчих на 11 грудня. Ця людина не з’явився. Поки тривають заходи по встановленню його місцезнаходження. Оскільки мова йде про скоєння досить тяжкого злочину, якщо ця особа не з’явиться до слідчих, слідчий може прийняти рішення про оголошення його в міжнародний розшук по лінії Інтерполу”, – сказав представник Нацполіціі.

Як відомо, на думку слідства, відмова матері загиблої від матеріальних претензій не вплине на покарання винуватця ДТП. Марія заявила, що їй повністю відшкодували збитки ДТП і матеріальних претензій вона більше не має.

Наприкінці серпня, охоронця олігарха Петра Димінського – Андрія Борща – заарештували на два місяці без права внесення застави за підозрою у скоєні аварії 18 серпня поблизу Львова, внаслідок якої загинула молода жінка.

Згодом колишній радник глави МВС Антон Геращенко заявив про можливу причетність Димінського до зaгибелі жінки у ДТП.

Читайте також: Чому влада активно натякає на провину в ДТП бізнесмена Димінського

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE