Politerno > Україна і світ > Власника телеканалу ZIK Петра Димінського оголосили у вcеукраінскій розшук

Власника телеканалу ZIK Петра Димінського оголосили у вcеукраінскій розшук

  • 15 Грудня, 2017
  • 1490 Переглядів
  • 0

Національна поліція оголосила в розшук президента ФК “Карпати”, бізнесмена і власника телеканалу ZIK, продажем якого цікавилося подружжя Загорій, Петра Димінського.

Його підозрюють у скоєнні смертельного ДТП. Про це свідчить картка на сайті МВС.

У документах поліції зазначено, що Димінський переховується від органів досудового розслідування.

Дата зникнення – 11 січень 2017 року.

Йому оголошено підозру за другою частиною статті 286 “Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого”.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомлялось, 12 грудня ГПУ повідомила, що суд надав дозвіл на затриманняпрезидента ФК “Карпати”, бізнесмена Петра Димінського, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП. Перед цим поліція повідомила Димінському про підозру в скоєнні смертельної ДПТ на Львівщині 18 серпня 2017 року.

Наприкінці серпня, охоронця олігарха Петра Димінського – Андрія Борща – заарештували на два місяці без права внесення застави за підозрою у скоєні аварії 18 серпня поблизу Львова, внаслідок якої загинула молода жінка. Саме він взяв на себе провину у наїзді на автомобіль 31-річної Наталії Тріли, яка загинула під час аварії

Згодом колишній радник глави МВС Антон Геращенко заявив про можливу причетність Димінського до зaгибелі жінки у ДТП.

30 серпня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що проведена експертиза ДНК з подушок безпеки в автомобілі засвідчила, що охоронець Димінського, який взяв на себе вину за ДТП, не був за кермом на момент аварії.

Керівництво телеканалу ZIK називає причиною вручення підозри у скоєнні смертельної ДТП та потенційного подання в міжнародний розшук власника телеканалу Петра Димінського, його відмову “віддати телеканал в управління на 3 роки”.

Сам Димінський з 22 серпня перебуває поза межами України.

Читайте також: Чому влада активно натякає на провину в ДТП бізнесмена Димінського

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE