Politerno > Тернопільщина > Міськрада просить ДФС передати приватному підприємству дані про сплату податків тернополянами – “Автомайдан”

Міськрада просить ДФС передати приватному підприємству дані про сплату податків тернополянами – “Автомайдан”

  • 19 Грудня, 2017
  • 1613 Переглядів
  • 0

Тернопільська міська рада вже давно вийшла за межі своїх повноважень. На останній сесії ТМР депутат Тарас Білан запропонував депутатам звернутися до ТО ВО “Автомайдан”, щоб ми прозвітували про свою діяльність.

Утім, це не найнахабніші заяви та рішення. Поза публічним висвітленням залишилося рішення виконавчого комітету ТМР №941 від 13.12.2017 р. “Про інформування мешканців міста”.

Під приводом благої ідеї, як швидко наповнити бюджет міста та підвищити своєчасність оплати податків, міськрада готова піти навіть на не зовсім законні дії. Зокрема, згаданим рішенням виконкому ТМР, міськрада просить місцеву ДФС (податкову) передати базу даних з інформацією про сплату податків усіх мешканців Тернополя приватному підприємству ПП “Укрспецінформ”. Чи має міськрада згоду від усіх містян про передачу їхніх персональних даних? Сумніваємось.

Ще один бік вищевказаного рішення, це – доручення міськради тому ж приватному підприємству поінформувати населення на безоплатній основі. На якій підставі міська рада дозволяє собі вчиняти такі дії, нам не відомо. Водночас застерігаємо Тернопільську ДФС щодо незаконності дій, передаючи інформацію щодо платників податків приватним структурам.

Якщо практика доручень від міськради приватним структурам виконати ті чи інші дії триватиме, пропонуємо ТМР дати доручення керівникам приватних підприємств, а саме:

– ПП «Нортон» – безкоштовно почистити Тернопільський став;
– ТОВ «Техно Буд Центр» – безкоштовно відремонтувати дороги в м. Тернополі;
– ПП «Тернопільтепло» – безкоштовно забезпечити цілодобове гаряче водопостачання мешканцям Тернополя.

ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок

Читайте також: У Тернополі місцеве самоврядування зруйноване Сергієм Надалом та партією “Свобода” – Сороколіт (Фото)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE