Politerno > Україна і світ > Банкова оприлюднила листа Саакашвілі Порошенку

Банкова оприлюднила листа Саакашвілі Порошенку

  • 19 Грудня, 2017
  • 1294 Переглядів
  • 0

У листі до президента Петра Порошенка Міхеіл Саакашвілі зізнався, що допускав і допускає багато політичних помилок.

Про це написав 19 грудня прес-секретар глави держави Святослав Цеголко на своїй сторінці у Facebook.

Він також опублікував самого листа.

В документі, Саакашвілі зокрема вказує на “абсурдність” звинувачень у співпраці з ФСБ на його адресу.

Цеголко пояснює, що рішення оприлюднити лист було прийнято “з огляду на численні запити журналістів, а також на коментарі самого Саакашвілі, в яких він маніпулює змістом цього листа”.

Згідно з документом, Саакашвілі висловився за деескалацію ситуації, пообіцяв не вдаватися до подальшої дестабілізації і запропонував переговори “з уповноваженим представником”.

Читайте також: Саакашвілі не продався Пороху, і не зрадив Майдан, він просто повернув ніс за вітром – Касьянов

“Натомість, як свідчить штурм Міжнародного центру культури і мистецтв на Алеї Героїв Небесної Сотні, свого слова пан Саакашвілі не дотримався”, – зазначає Цеголко.

Як повідомлялося, лідер “Руху нових сил” Міхеіл Саакашвілі 18 грудня підтвердив, що писав листа президентові України Петрові Порошенку з закликом до деескалації конфлікту та початку політичного діалогу.

Раніше ми повідомляли, що Міхеіл Саакашвілі написав приватного листа президенту Петру Порошенку з пропозицією примирення. Про це повідомив голова партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко.

Перед тим Саакашвілі заявив про необхідність домовитися з президентом України про те, щоб “не розтягувати країну”.

Також стало відомо, що дружина нардепа від фракції “Самопоміч” Єгора Соболєва Марічка Падалко розповіла про брехню Міхеїла Саакашвілі в ефірі програми новин.

Як заявив в інтерв’ю Грузинській службі “Голосу Америки” заявив Майкл Карпентер, колишній заступник помічника глави Пентагону з питань України та Євразії в адміністрації Барака Обами, а нині директор аналітичного Центру Байдена при Пенсильванському університеті, протистояння Саакашвілі з владою України йде на користю Кремлю, а сам він не є гідним речником для абсолютно реального обурення українців.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE