Politerno > Україна і світ > Путіна офіційно висунули кандидатом в президенти Росії

Путіна офіційно висунули кандидатом в президенти Росії

  • 26 Грудня, 2017
  • 1336 Переглядів
  • 0

Збори ініціативної групи виборців прийняли рішення про підтримку самовисування президента РФ Володимира Путіна на виборах глави держави, які пройдуть 18 березня 2018 року.

Як передає ТАСС, рішення було прийнято на спеціальному заході в історичному парку “Росія – моя історія” на ВДНГ.

За словами керівника освітнього центру “Сіріус” Олени Шмельової, в залі були присутні 668 осіб.

“Пропоную прийняти рішення. Ставлю питання на голосування…. Рішення прийнято одностайно”, – озвучила результати голосування Шмельова, яка очолювала ініціативну групу.

Відзначається, що, оскільки Путін вирішив балотуватися на майбутніх виборах як самовисуванець, збори ініціативної групи в його підтримку є обов’язковою процедурою для включення в виборчу кампанію.

Згідно із законодавством, для підтримки самовисування кандидата необхідно створити групу виборців у кількості не менше 500 громадян РФ, що володіють активним виборчим правом.

За даними ТАСС, серед тих, хто висловлювався на користь кандидатури Путіна: президент Міжнародного союзу КВН Олександр Масляков, гендиректор кіностудії “Мосфільм” Карен Шахназаров, народний артист РРФСР Михайло Боярський, фронтмен групи “Любе” Микола Расторгуєв та інші.

Сам чинний президент РФ на заході не був присутній.

Як повідомлялось, російський центрвиборчком відмовився реєструвати кандидатуру опозиціонера Олексія Навального на вибори президента Росії. Той, у свою чергу, закликав до бойкоту виборців.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE