Politerno > Тернопільщина > “Випивають, б’ються і справляють нужду де попало”: тернополяни скаржаться на тітушок під “Березолем” (Відео)

“Випивають, б’ються і справляють нужду де попало”: тернополяни скаржаться на тітушок під “Березолем” (Відео)

  • 27 Грудня, 2017
  • 1618 Переглядів
  • 0

Мешканці прилеглих до ПК “Березіль” будинків покликали сьогодні, 27 грудня, журналіста інтернет-газети “Про все” на територію палацу, яка в останні місяці стала епіцентром протистояння представників забудовника з громадою масиву “Дружба”.

В телефонній розмові з редакцією “Політерно” активістка Юлія Квасниця також розповіла про те неподобство, яке розвели на прилеглій території “тітушки”, які охороняють зупинене апеляційним судом будівництво.

Молодики спортивної зовнішності приїжджають з Сонячного масиву і вільно займають кімнату в палаці культури. Часто їхні посиденьки закінчуються розпиванням спиртних напоїв та бійками. Ночами “охоронці” незаконної забудови порушують громадський спокій. Матері з маленькими дітьми скаржаться, що спортсмени не соромлячись людей справляють нужду на очах у людей.

Як розповіла нам Юлія, днями “тітушки” побились, тож мешканці прилеглих вулиць могли спостерігати за “розборками” між ними.

Нарікають люди і на будівельну ілюмінацію, так як прожектори цілу ніч світять людям в квартири і хоч начальник поліції Гаврилюк обіцяв вирішити проблему, свого слова вкотре не дотримав.

Як повідомляє сайт “Про все” керівник комунальної установи боїться спілкуватися з мешканцями.

“Каже, що не в Тернополі. У кімнатці, де сидять накачані найманці, зачинено. Або тітушки налякались бабусь з паличками, які прийшли висловити свою позицію щодо негідної поведінки молодиків”, – повідомляє видання.

Читайте також: “Ні” забудові “Березолю” – як громада “Дружби” Надала “штурмує” (Відео – Фото)

Як повідомлялось, 25 листопада мешканці масиву “Дружба” продовжили акцію, покликану привернути увагу до незаконної забудови на території ПК “Березіль”. Об 11:00 активісти заблокували пішохідний перехід на дамбі Тернопільського ставу в районі “Маяка”.

Перед тим, 23 листопада, біля “Березолю” відбулось чергове протистояння. Як повідомили очевидці подій, “тітушки” погрожували депутату Шкулі і застосували проти нього силу, та громада дала їм відпір.

Не менш запеклим стало протистояння активістві і представників забудовника 3 грудня.

9 грудня, близко третьої години ночі, активістці Юлії Квасниці, відомій своєю безкомпромісною позицією щодо незаконної забудови біля ПК “Березіль”, розбили вікно в квартирі, яка знаходиться на першому поверсі. Жінка впевнена, що це відбулось через її позицію і акції, які вона проводить спільно з громадою сусідніх вулиць. Що так чином представники забудовника намагаються залякати її та інших активістів.

10 грудня громада масиву “Дружба” зібралась біля ПК “Березіль”, аби вкотре висловити свою незгоду зі скандальною забудовою на території закладу. Люди звернулись за допомогою до президента та публічно повідомили керівництву країни про нагальні проблеми Тернополя. Зокрема, йдшлось як про скандальні забудови згідно перемальованого Генплану міста, так і альтернативні котельні на торфі.

Читайте також: Сороколіт: Чи спрацює законний механізм призупинити скандальну забудову біля “Березолю”? (Документ)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE