Politerno > Україна і світ > Провокації проти “Батьківщини” продовжуються – на цей раз листівки зі Штепою у Слов’янську

Провокації проти “Батьківщини” продовжуються – на цей раз листівки зі Штепою у Слов’янську

  • 26 Лютого, 2018
  • 1458 Переглядів
  • 0

Партія “Батьківщина” на Донеччині заявляє, що Неля Штепа не має стосунку до партії і листівки з її зображенням, розповсюджені у Слов’янську, – провокація.

Про це йдеться в офіційній заяві Донецької обласної партійної організації.

“Протягом останніх днів в місті Слов’янську були розповсюдженні листівки начебто від партії ВО “Батьківщина”, – заявляє партійний осередок і демонструє листівку.

На ній нібито екс-мер Слов’янська Неля Штепа запрошує на відкриття представництва “Батьківщини” 25 лютого та обіцяє продуктові набори й сувеніри.

“Офіційно заявляємо, що будь-які розповсюджені листівки не мають ніякого відношення до ВО “Батьківщина” та мають виключно провокаційний характер. Місцеві осередки ніяких заходів у цей день не проводили!”, – заявляє “Батьківщина” у Донецькій області.

Як відомо, Нелю Штепу затримали 11 липня 2014 року за підозрою в сепаратизмі.

На суді вона пояснювала, що закликала президента Росії увійти в Слов’янськ під погрозами терористів, у полоні терористів її били, а інтерв’ю для російських видань зроблені “під дулом автомата”.

Їй загрожує довічне ув’язнення.

20 вересня Ленінський районний суд Харкова відпустив її із СІЗО та відправив її під домашній арешт з носінням електронного браслета.

У жовтні 2017 року Штепа виписалася з харківської лікарні, куди її було госпіталізовано з гіпертонічним кризом, і повернулася додому, у Слов’янськ.

У листопаді суд продовжив їй домашній арешт з носінням електронного браслета та дозволив ненадовго поїхати до Києва для лікування

19 грудня 2017 року Штепа не прийшла на судове засідання, аргументувавши це тим, що там їй “загрожує небезпека”.

У жовтні екс-мер Слов’янська Неля Штепа заявила, що свої дії під час захоплення у 2014 році сепаратистами державних установ, вона узгоджувала з нардепом Сергієм Пашинським.

Як повідомлялось, на днях на сайті видання Bihus.info з’явилась інформація про те, що голова партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко не вказує в деклараціях повні відомості про бізнес свого чоловіка Олександра Тимошенка та його чеські прописки.

У відповідь на розслідування журналістів прес-служба партії “Батьківщина” заявила, що Юлія Тимошенко ніколи не приховувала, що її чоловік має бізнес, отримує доходи та працює у Чеській республіці.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE