Politerno > Україна і світ > Мені б будинок у Козині і везіння в лотереї – Холодницький відповів Ляшку у Раді

Мені б будинок у Козині і везіння в лотереї – Холодницький відповів Ляшку у Раді

  • 4 Квітня, 2018
  • 1497 Переглядів
  • 0

Керівник САП Назар Холодницький пригадав нардепу лідеру Радикальної партії Олегу Ляшку його задекларований виграш у лотерею і будинок у Козині під Києвом.

Про це він сказав, відповідаючи на питання Ляшка у Верховній Раді.

Лідер “радикалів” запитав, чого не вистачає Холодницькому.

“Що вам не вистачає для повного щастя? Звання генерала ви в 30 років отримали. Звання заслуженого юриста, не зрозуміло за що, з рук президента Порошенка ви отримали. Своїх друзів-бізнесменів консультуєте, надаєте персональні консультації у своєму кабінеті. Що вам не вистачає для повного щастя?”, – спитав він.

“Мені для повного щастя не вистачає будинку в Козині і везіння в лотерею, Олег Валерійович”, – відповів Холодницький.

Як відомо, у жовтні 2017 року Ляшко задекларував виграш в Українській національній лотереї загальною сумою в 571,045 гривень.

Тоді ми писали, що Українська національна лотерея, в яку втретє, нібито, виграє лідер Радикальної партії Олег Ляшко, з 2016 року знаходиться в сфері інтересів соратників президента Петра Порошенка.

Народний депутат від БПП Сергій Каплін опублікував в соцмережах доказ того, що лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко збрехав про виграш в лотерею більш ніж 500 тисяч грн.

На початку березня 2018 року Солом’янський райсуд Києва надав доступ детективам НАБУ до документів щодо всіх виграшів Ляшка.

На початку 2017 року Ляшко купив будинок і дві земельні ділянки вартістю 15 мільйонів у смт Козин Київської області. Площа будинку, згідно з декларацією, 357 квадратних метрів.

Вказана в декларації вартість будинку – 11 млн 188 тисяч грн.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE