Politerno > Україна і світ > Суд надав доступ НАБУ до інформації про виграші Ляшка у лотерею

Суд надав доступ НАБУ до інформації про виграші Ляшка у лотерею

  • 4 Березня, 2018
  • 1708 Переглядів
  • 0

Солом’янський районний суд Києва надав доступ детективам НАБУ до документів щодо всіх виграшів лідера “Радикальної партії” Олега Ляшка, який задекларував виграш в Українській національній лотереї у сумі 571 тис. гривень.

Як повідомляє “Судовий репортер“, ухвала суду від 26 лютого діє протягом одного місяця.

НАБУ матиме доступ до документів “Української національної лотереї” щодо виграшів Ляшка за період з 1 січня 2017 до 24 жовтня 2017 року включно.

Відповідно до листа “Української національної лотереї”, протягом жовтня 2017 року виграшів у таких сумах не зареєстровано, зазначає видання.

У листі також йдеться, що інформація про виграші (призи) у лотерею та персональні дані конкретних гравців є конфіденційною.

Як повідомлялось, лідер РП, нардеп Олег Ляшко задекларував виграш в Українській національній лотереї загальною сумою в 571,045 гривень.

У представництві Української національної лотереї відмовились коментувати виграші Ляшка чи інших гравців, заявивши, що це конфіденційна інформація.

В 2016 році нардеп задекларував сотні тисяч доларів, квартири, машини та офіс.

Також повідомлялося, що Ляшко із цивільною дружиною Росітою Сайранен за останній рік придбали нерухомості приблизно на 20 мільйонів гривень.

Також відомо, що у головному підрозділі детективів Національного антикорупційного бюро, в ході досудового розслідування у кримінальній справі, встановлено факти незаконного збагачення лідера Радикальної партії, народного депутата Олега Ляшко.

Читайте по темі: Соломатіна заявила, що декларацію Олега Ляшко так ніхто і не перевіряв (Відео)

Крім того, перевірку лотерейного виграшу лідера “Радикальної партії” Нацагентство проведе тільки в 2018 році, коли буде здійснюватися перевірка декларацій від 2017 року.

Раніше стало відомо, що Українська національна лотерея, в яку втретє, нібито, виграє лідер Радикальної партії Олег Ляшко, з 2016 року знаходиться в сфері інтересів соратників президента Петра Порошенка.

Читайте також: “Олегу везе” – забійна пародія на Ляшка, котрий виграв 500 тисяч в лотерею

або НАБУ встановило факти незаконного збагачення Ляшко – нардеп Каплін (документи)

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE