Politerno > Тернопільщина > (НЕ) Публічні закупівлі Тернопільської ОДА, серія 1 – “Автомайдан” (Відео)

(НЕ) Публічні закупівлі Тернопільської ОДА, серія 1 – “Автомайдан” (Відео)

  • 5 Квітня, 2018
  • 1669 Переглядів
  • 0

25 листопада 2013 року Тернопільський міський суд визнав директора ТзОВ спільного Україно-Німецького підприємства “Тер-Бау-Гіпс” Віктора Кузяка винним у скоєнні кількох злочинів. Звинувачення стосувались зловживання повноваженнями та службове підроблення під час виконання фірмою ремонтних робіт дахів двох корпусів Тернопільської психо-неврологічної лікарні за рахунок державних коштів.

Тоді суд призначив покарання Кузяку покарання у вигляді позбавлення волі строком на два роки зі штрафом у розмірі 4 250 гривень. Згідно ст. 75 суд звільнив його від відбування покарання з іспитовим терміном в 1 рік.

Діючи у змові із посадовими особами Управління капітального будівництва Тернопільської обласної держадміністрації, Віктор Кузяк вніс заздалегідь неправдиві відомості до актів виконаних робіт, пізніше їх оплатила бухгалтерія управління.

У 2015 році, мабуть з огляду на такий поважний досвід, голова Тернопільської ОДА Степан Барна особистим розпорядженням призначив Кузяка заступником начальника виробничо-кошторисного відділу управління капітального будівництва ТОДА. Згодом Кузяк стає начальником цього управління.

Пояснити таку лояльність Степана Барни до Віктора Кузяка можна тим фактом, що у 2011-2012 роках працював заступником директора спільного Україно-Німецького підприємства “Тер-Бау-Гіпс”… Віктора Кузяка. Тобто цілий рік був заступником директора, який саме в цей час здійснював злочини, за які згодом ледь не сів у в’язницю.

Більше у розслідуванні ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок:

Читайте також: Як Кузяк з Барною провалений тендер виправляли (фальшували) – Автомайдан

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE