Politerno > Тернопільщина > Громада проти автомийки на Довженка і адмінпротокол за відстоювання своїх прав (Відео – Фото)

Громада проти автомийки на Довженка і адмінпротокол за відстоювання своїх прав (Відео – Фото)

  • 21 Квітня, 2018
  • 2157 Переглядів
  • 0

Фото “Овід”

Учора під час сесії Тернопільської міської ради мешканці будинків по вулиці Довженка пікетували міську раду, вимагаючи зупинити будівництво автомийки під їхніми вікнами.

Голова ОСББ з вул. Довженка активно виступала за те, щоб депутати відмінили рішення щодо мийки, проголосувавши нове рішення.

У свою чергу міський голова Сергій Надал запропонував створити комісію і вивчити питання. Жінку від трибуни “відігнала” поліція. Проте її це не зупинило.

Вона продовжувала вимагати аби міський голова поставив на голосування відміну рішення щодо будівництва автомийки, але Надал ігнорував заклики.

Тож працівники поліції силою вивели жінку із сесійної зали. Та склали на неї адміністративний протокол.

Цікаво, чи усіх людей, які відстоюють свої права, влада міста залякуватиме поліцією?

Нагадаємо, під час цієї сесії міськради депутати з так званої промерської більшості прийняли рішення про реорганізацію Тернопільської обласної експериментальної школи мистецтв імені Ігоря Герети шляхом об’єднання з ЗОШ №21.

Як написала Ярина Ґерета після сесії на своїй сторінці у Facebook “більшого цинізму, ніж зараз відбувається у Тернополі, ще не було. Навіть влада Януковича не знищила Тернопільську обласну експериментальну комплексну школу мистецтв імені Ігоря Ґерети. Зате її знищила теперішня демократична влада, яка потопталася по Конституції України, і не тільки…”.

Як повідомлялось раніше, мешканці вулиць Протасевича та Довженка обіцяли перекривати об’їзну трасу, якщо автомийку на місці вирізаного скверу продовжать будувати.

Читайте також: Активісти-захисники “Березолю” закріпили судову перемогу, зупинивши роботи на об’єкті (Відео)

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE