Politerno > Тернопільщина > Апеляційний суд підтвердив, що Чортківська районна комунальна аптека №143 належить громаді області – Деревляний

Апеляційний суд підтвердив, що Чортківська районна комунальна аптека №143 належить громаді області – Деревляний

  • 23 Квітня, 2018
  • 1788 Переглядів
  • 0

Шановні друзі. Хочу в черговий раз засвідчити принциповість нашої позиції по захисту громади області та її майна.

Сьогодні відбулося засідання Львівського апеляційного господарського суду, який в своєму рішенні підтвердив рішення суддів Господарського суду Тернопільської області про те, що Чортківська районна комунальна аптека №143 належить громаді області, а не аферистам В. Крутя. Ця людина в підступний спосіб хотіла приватизувати комунальну аптеку Тернопільської обласної ради в центрі Чорткова і вже дозволила собі подарувати комунальне майно своїм дітям. Але за третім заходом в суди Тернопільська обласна рада виграла цю справу.

Тим самим ми чітко заявляємо, що і в подальшому не дозволимо розграбовувати майно громади області. Ця аптека ввійде до Тернопільського обласного виробничо-торгового аптечного об’єднання та буде здійснювати відпуск лікарських засобів по знижках для пільгових категорій населення, за безкоштовними рецептами та працюватиме в інтересах громади. І так буде з усіма пройдисвітами, хто в незаконний спосіб хоче вкрасти майно громади області.

Хочу подякувати суддям Господарського суду Тернопільської області та суддям Львівського апеляційного господарського суду, які розглядали дану справу, за прийняте справедливе і законне рішення в інтересах громади області.

Хочу ще раз наголосити на тому, що коли я обирався на посаду першого заступника голови Тернопільської обласної ради, в сесійній залі заявив тверду позицію, як свою, так і фракції Батьківщина в обласній раді, – ми докладемо всіх зусиль, щоб майно, яке в незаконний спосіб відчужувалося з комунальної власності обласної ради було повернуто громаді.

Приклади з Чортківською районною комунальною аптекою №143 та Зборівською районною комунальною аптекою №8 довели, що ми виконуємо одне із ключових взятих
на себе зобов’язань. Здоров’я нації понад усе!

Василь Деревляний, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, “Батьківщина”

Читайте також: Рішення про реорганізацію школи мистецтв приймалось з порушеннями законодавства – Деревляний (Документ)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE