Politerno > Україна і світ > Бабченко оцінив у 50 тисяч $ інтерв’ю з ним – першим погодився канал “Росія”

Бабченко оцінив у 50 тисяч $ інтерв’ю з ним – першим погодився канал “Росія”

  • 4 Червня, 2018
  • 1230 Переглядів
  • 0

Російський журналіст Аркадій Бабченко, який став учасником спецоперації СБУ 29 травня, за інтерв’ю з ним просить 50 тисяч доларів. Російський телеканал “Росія” погодився на пропозицію журналіста Аркадія Бабченка заплатити цю суму за його інтерв’ю.

Про це повідомив сам журналіст у Facebook.

Журналіст і ведуча авторської програми на телеканалі 112.ua Олеся Бацман підтвердила цю інформацію.

“Аркадій сказав (гостьовому редактору – ред.) Олені, що тепер ексклюзивні інтерв’ю він дає тільки за гроші, розглядаючи суму від 50 тисяч. “Гривень?”, – несміливо уточнила Олена. “Доларів “- впевнено промовив Аркадій, і додав, що за 60 тисяч він точно погодиться! “, – написала вона.

Раніше Бабченко написав, що у зв’язку зі своєю “божевільної втомою” і “купою проблем” він буде брати оплату за ексклюзивне інтерв’ю.

“У мене зараз така купа проблем, мені потрібно в черговий раз життя заново з нуля будувати, щоб я міг думати ще й про те, як робити вам рейтинги і контент. Тому давайте так: п’ятдесят штук баксів – і ексклюзивне інтерв’ю ваше. Я шалено втомився. Я вичавлений повністю. Останні пару днів я був на грані нервового зриву. Будь ласка, не смикайте мене. Дайте ожити”, – написав він.

Пізніше Бабченко додав, що першим погодився російський телеканал “Росія”.

Пропозицію журналіст відхилив в лайливій формі і пояснив, що на телеканал, безумовно, приїде, але тільки на танку “Абрамс” і не для інтерв’ю.

“Знаєте, хто погодився заплатити мені за інтерв’ю першим? Відразу? Навіть не торгуючись? Телеканал “Росія”. Так ось, друзі мої, якщо ви до цих пір так нічого ще й не зрозуміли, скажу вам простими словами – пропозиція тільки для ЗМІ, а не для б***х пропагандонів, засуньте свої гроші собі в дупу і йдіть н***й”, – написав він.

Також Бабченко попросив утриматися від таких пропозицій у майбутньому.

“І навіть не думайте мені писати ні з якими своїми кривавими грошима – так доступно”, – додав журналіст.

Читайте по темі: “Операція Мультибабченко”. Навіщо влада лякає журналістів вбивствами

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE