Politerno > Тернопільщина > “Де правоохоронці,- коли мова йде про розкрадання коштів на ремонт доріг?”, – Василь Деревляний

“Де правоохоронці,- коли мова йде про розкрадання коштів на ремонт доріг?”, – Василь Деревляний

  • 13 Червня, 2018
  • 2644 Переглядів
  • 0

15 млн грн — така вартість ремонту дорожнього покриття на Кременецькому кільці.

“Асфальт і розмітка тут не простояли і півроку, – розповідає головний «батьківщиніваць» краю. – На цій ділянці дороги вже тричі латають ями після капільного ремонту. Хто ж має відповідати за неякісну роботу та чи можна було б державні кошти витратити ефективніше?Питання риторичне”.

До слова, чи не раціональніше було б спрямувати ці кошти на облаштування Тернопільського аеропорту? Адже є небезпека, що в липні у нас знову заберуть ліцензцію.

“Але, що буде далі? На ринку з’явилася фірма БМбуд (пов’язана із керівником Служби автомобільних доріг в області), яка обслуговуватиме Монастириський, Бучацький, Підгаєцький, Бережанський, Козівський, Лановецький і Теребовлянський райони. Фірма заснована на потужностях місцевих райавтодорів. Без тендеру БМбуд орендує за копійчані гроші майно райавтодорів, рейдерськими методами фірма захопила єдиний в області Деренівський асфальтний завод”, – додає Васль Деревляний.

Примітка: БМбуд орендує потужності Деренівського асфальтного заводу за 38000 грн., таку суму завод заробляє за 7хв.

Читайте по темі: Богдан Юлик через скандально відоме “Реально” продовжив брудну війну з Деревляним

або Деревляного “зняли з посади” керівника обласної “Батьківщини” за те, що показав заяву колективу “Облавтодору”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE