Politerno > Тернопільщина > Відомий майданівець та сільський голова Гаїв-Шевченківських Богдан Брич поповнив лави партії “Батьківщина”

Відомий майданівець та сільський голова Гаїв-Шевченківських Богдан Брич поповнив лави партії “Батьківщина”

  • 15 Липня, 2018
  • 4180 Переглядів
  • 0

Знаний майданівець, активіст, сільський голова Гаїв-Шевченківських Богдан Брич поповнив лави партії «Батьківщина».

Богдан Брич родом із Тернополя. Закінчив 23-тю школу, здобув фах економіста в Тернопільському національному технічному університеті ім. І. Пулюя.

Деякий час працював за кордоном, а коли повернувся, став приватним підприємцем. У 2013 році, одразу ж після розгону студентів став активним учасником Майдану. Розповідає, що за 4 місяці на барикадах бачив багато смертей, а під час кривавих сутичок 18 лютого 2014р., й сам ледь залишився живим. У Києві на вулиці Інститутській у нього поцілив снайпер. Куля калібру 7,62 мм розірвала на шматки військову металеву каску і поранила голову. Пригадує, що ті події «перевернули» його життя.

«Коли повернувся додому, почав займатися ще й громадською діяльністю, бо вирішив, що країні потрібні зміни. Я зрозумів, що в цій країні потрібно щось змінювати. Взяв участь у виборах сільського голови Гаїв-Шевченківських. 63 відсотки виборців довірили мені владу», – розповідає Богдан.

Сьогодні приміське село, де десятки років не було доріг та інфраструктури, сьогодні активно розвивається, кажуть його мешканці. За останні три роки у Гаях Шевченківських нові автобусні зупинки, дитячі майданчики, стадіон, сучасний спортзал.

«Рішення йти в політику було виваженим. Суттєвим поштовхом стало розуміння того, що сфера моєї відповідальності – це лише невеличка частина того, що я б хортів змінити у своїй країні. А без важелів впливу – нічого не зробиш. Громадське середовище має великий вплив, але не визначальний. Все вирішують ті, у чиїх руках кермо влади. Єдиним інструментом, аби взяти на себе відповідальність за долю всієї країни – є партійна приналежність. Членство в партії відкриває широкий діапазон можливостей та гарантує братське плече побратимів. Чому «Батьківщина», – запитаєте ви? Бо це політ сила з найдовшою історію в українському політикумі. А також через мою повагу до лідера Юлії Тимошенко, яка пройшла випробування грішми, владою, судами та позбавленням волі, але не зреклася боротьби за краще майбутнє України», – зазначив Богдан Брич.

Керівництво та партійці тернопільської «Батьківщини» вітають Богдана у своїх лавах та бажають стрімкого зростання його політичній кар’єрі.

«Мені приємно, що такі патріоти і управлінці як Богдан, є небайдужими, що вони не втратили віру і стали до боротьби за краще майбутнє своєї країни пліч-о-пліч з «Батьківщиною». Наші двері відкриті для всіх, хто хоче разом з нашою монолітною командою йди до перемоги та перемагати!», – зазначив керівник Тернопільського обласного партосередку «Батьківщини» Василь Деревляний.

Читайте також: Звідки вітер віє: минулої ночі в сільського голови Гаї-Шевченківських Богдана Брича вкрали автомобіль

або Як Надал та “Свобода” не можуть пробачити Бричу приєднання Гаї-Шевченківських до Байківців

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE