Politerno > Україна і світ > Луценко збрехав про оголошення нападника на Мустафи Найєма у міжнародний розшук – Масі Найєм

Луценко збрехав про оголошення нападника на Мустафи Найєма у міжнародний розшук – Масі Найєм

  • 9 Серпня, 2018
  • 1179 Переглядів
  • 0

Про це він написав у Facebook.

“Мені стало відомо, що Саітов Магомед-Амін Абубакарович (який вдарив Мустафу і через три години спокійно вилетів в Азербайджан) не оголошений в міжнародний розшук Interpol. Весь цей час Генеральна прокуратура України та Прокуратура міста Києва просто брехали суспільству. В них немає жодного документу від Інтерполу, яке б свідчило про зворотне”, – написав Масі Найєм.

Він додав, що на Саітова Магомеда-Аміна Абубакаровича ніколи не заводилась ані червона, ані блакитна картка.

“Цю інформацію нам підтвердили неофіційно як в офісі Інтерполу так і в Департаменті міжнародного поліцейського співробітництва”, – написав Найєм.

Він додав, що адвокати нардепа 8 серпня направили лист в головний офіс Інтерполу у Франції задля отримання офіційної відповіді.

У коментарі “Українській правді” Найєм уточнив, що правоохоронці дійсно звертались до Інтерполу, але їхні документи не прийняли, бо вони були подані з порушенням.

“Українська правда” звернулася з цього приводу по коментарі до Генпрокуратури і Нацполіції. Їх обіцяли надати найближчим часом.

30 квітня у центрі Києва нардеп Мустафа Найєм став учасником конфлікту з групою осіб, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження та потрапив до лікарні зі зламаною щелепою і струсом мозку.

До побиття Найєма причетні четверо молодиків. Поліція затримала трьох осіб за підозрою в хуліганстві, а четвертого, який утік до Баку (Азербайджан), розшукували за підозрою в умисному тілесному пошкодження середньої тяжкості.

Ще одного учасника – водія, який потрапив на відеозаписи камер, правоохоронці хочуть допитати як свідка.

Згодом Шевченковський райсуд Києва відмовив прокуратурі у триманні під вартою усіх трьох затриманих фігурантів справи про побиття депутата Мустафи Найєма.

Згодом з’явилося ВІДЕО нападу і побиття нардепа Найєма.

11 травня з-під будівлі Апеляційного суду Києва украли мотоцикл брата народного депутата Мустафи Найєма юриста Масі Найєма.

Читайте також: Притула про побиття Найєма: довелось отримати в морду, щоб почати ототожнювати себе із “черню”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE