Politerno > Україна і світ > З Коломойським востаннє розмовляв у 2014, а стосунків з Тимошенко не маю – Медведчук

З Коломойським востаннє розмовляв у 2014, а стосунків з Тимошенко не маю – Медведчук

  • 25 Серпня, 2018
  • 1636 Переглядів
  • 0

Кум президента Росії, лідер “Українського вибору” Віктор Медведчук заявив, що востаннє розмовляв з олігархом Ігорем Коломойським у 2014 році і  з того часу контакти з ним не підтримує.

Про це Медведчук заявив в ефірі телеканалу “112 Україна”, де після зміни власників став першим гостем програми “Велике інтерв’ю з великим політиком”.

На питання про його політичне зближення з Коломойським Медведчук зазначив: “Тут, на жаль, немає ані політичного, ані іншого”.

“З Коломойським у мене востаннє були розмови у 2014-му, коли його призначали губернатором Дніпропетровської області. Після цього я з ним контакти не підтримую, а політичні – тим більше. У нас спільного політичного нічого не було, немає і бути не може. Політичних … домовленостей у мене з паном Коломойським бути не може. Чому – це наше питання з Коломойським”, – зазначив він.

Медведчук також заявив, що не знає, які стосунки у Коломойського з Тимошенко.

“У мене стосунків з Тимошенко немає. … Я читав його інтерв’ю, де він заявив, що підтримуватиме Тимошенко на виборах президента… Бог йому суддя”, – зазначив Медведчук.

Як повідомлялось, наприкінці липня Медведчук повідомив про рішення приєднатися до партії “За життя” Вадима Рабіновича і очолити напрямок щодо “відновленню миру” з Росією.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE