Politerno > Тернопільщина > “Автомайдан” vs Кузяк: Чому “головний корупціонер області” залишається на своїй посаді в ОДА

“Автомайдан” vs Кузяк: Чому “головний корупціонер області” залишається на своїй посаді в ОДА

  • 9 Жовтня, 2018
  • 4152 Переглядів
  • 0

Тотальна неспроможність очільника області реагувати на некомпетентність працівників ОДА залишила на посаді одного із ключових корупціонерів.

Регулярно ми публікуємо викривальні матеріали щодо корупційних дій керівника Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА – Кузяка Віктора Степановича (нагадаємо, раніше ми повідомляли про закупівлю меблів для університетської лікарні втричі дорожчих за ринкові ціни, про проведення капітального ремонту з порушенням діючих ДБН (як наприклад по утепленню Березовицької школи) чи оплати коштів підрядникам за роботи, які не виконані в повному обсязі. Крім цього загальновідомим є факт наявної судимості Кузяка В. С. за посадою керівника ТОВ «Спільного Україно-Німецького підприємства «Тер-Бау-Гіпс», на якій він працював до призначення на посаду начальника УКБ). У цьому ж році УКБ, яким керує Кузяк В. С. проявило свою неспроможність проведення тендерів на утримання доріг місцевого значення, а це ремонт доріг на всіх виборчих округах Тернопільщини. Станом на вересень – не проведено жодного тендеру для поточного ремонту доріг, а ті кошти які використані з дорожнього фонду «освоєні» за різними схемами сумнівного характеру.

Оцінкою плідних робочих буднів одного з головних корупціонерів області стала нещодавно опублікована Міністерством інфраструктури України статистика щодо ефективності використання коштів Дорожнього фонду на дороги місцевого значення, де Тернопільщина посіла почесне ПЕРЕДОСТАННЄ місце (до слова останнє місце в статистиці займає Луганська область!!!).

Враховуючи весь абсурд, яким займається Кузяк В.С. займаючи посаду керівника УКБ, активістами Тернопільського осередку ГО «Всеукраїнське об’єднання «Автрмайдан» на сесії Тернопільської обласної ради подано звернення щодо вимоги звільнення начальника Управління капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації Кузяка Віктора Степановича, яке оперативно було направлено до розгляду Тернопільській обласній державній адміністрації.

Проте, незважаючи на усі факти корупційної складової, які подані очільнику області уже з доказами, Барна Степан надав геніальну відповідь Тернопільській обласній раді, в якій зазначив, що усі наведені активістами доводи неправомірних дій начальника УКБ Кузяка В.С. не дають підстав для прийняття рішення щодо застосування до нього дисциплінарного стягнення у вигляді звільнення з посади (логічно було б закінчити цю шедевральну відповідь хештегом #вивсьоврьотє).

Не аргументом для губернатора є й офіційна статистика Міністерства інфраструктури України, згідно з результатами якої Тернопільщина поступилась рівнем ефективності використання коштів Дорожнього фонду тільки Луганщині, де тривають воєнні дії…

P.S. Степане Степановичу, можливо є сенс ще й премію Кузяку виписати?

Про героїчну роботу Кузяка, яка зруйнувала усі надії на покращення стану автомобільних доріг в області можна дізнатись тут:

Чи під силу ОДА обслуговувати дороги, якщо вони навіть тендер не можуть провести?

Як Кузяк з Барною провалений тендер виправляли (фальшували)

Усі серії проекту «НЕ публічні закупівлі Тернопільської ОДА» з участю Віктора Кузяка

Про корупційні дії щодо просування «своїх» фірм до перемоги у тендерах

Кузяк з Барною надалі «протягують» спільну із нардепом Заставним фірму Глобал Білд Інжиніринг

ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок

 

Читайте також: Кузяк з Барною надалі “протягують” спільну із Заставним фірму Глобал Білд Інжиніринг – “Автомайдан”

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE