Politerno > Україна і світ > Найєм хоче високої посади в правоохоронній сфері і каже, що Вакарчук все робить вірно (Відео)

Найєм хоче високої посади в правоохоронній сфері і каже, що Вакарчук все робить вірно (Відео)

  • 3 Листопада, 2018
  • 1261 Переглядів
  • 0

Народний депутат Мустафа Найєм вважає правильною стратегію Святослава Вакарчука, який досить тривалий час невизначено говорить про перспективу своєї участі у президентських виборах.

“У нас є два варіанти, що робити з кандидатом у президента: висуватися самим. Когось із молодих. І такий процес триває – є праймеріз “Сили людей”, ГНАП тощо. Може, ми приєднаємося, я не знаю. І другий момент – ми, звичайно, очікуємо єдиного кандидата з нашого поля. Ми йдемо впритул, пропалюючи спини Гриценкові та Садовому”, – розповів Найєм у програмі KishkiNA. Також у цьому контексті він зазначив, що Святослав Вакарчук повинен сам визначитися, “в політиці він або не в політиці”.

На питання шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної, чи не дратує його така тривала невизначеність музиканта, Найєм відповів: “Дуже подобається”.

“Ось якщо завтра він (Святослав Вакарчук – ред.) скаже, що висувається (на вибори президента – ред.), він одразу буде ранжований, поставлений на поличку. Якщо він скаже, що не висувається, злітає з усіх опитувань і все”, – озвучив свою думку Найєм.

Така стратегія, на його думку, привела до того, що будь-який вихід Святослава Вакарчука супроводжується ажіотажем, оскільки усі чекають, що він скаже або кого підтримає.

“Я тут згоден з приказкою: “Якщо довго дивитися на дівчину, можна побачити, як вона виходить заміж”, – додав Найєм.

На його думку, у цій історії велику роль відіграє бажання громадськості вписати Вакарчука у передвиборний контекст.

“А що, іншої реальності немає? Слава не йде в президенти і по-іншому впливає на політику. Є. В його реальності це є. Я думаю, що Слава скаже своє слово, що Слава братиме участь в політиці. Я думаю, що Слава впливатиме на політичні процеси. І я дуже підтримую те, що він не хоче це робити популістично, оскаженіло і не хоче махати шаблею, розуміючи, що у когось шабля довша”, – резюмував Найєм.

Стосовно свого політичного майбутнього, то Мустафа Найєм виловив бажання бійняти високу посаду у виконавчій владі, оскільки тільки так може показати результат. 

“Я скажу так: я дуже хочу чути від людей “Спасибі”. Звичайно, я зростаю. Звичайно, у мене є бажання, амбіції. Я дійсно дуже хочу зробити щось. І я розумію, що я зараз на тій позиції, коли мало що можу зробити. При всьому тому, що я депутат”, – зазначив Найєм.

“Депутат – це друга ітерація журналіста. Це людина, яка контролює, спостерігає і створює якісь правила. А виконує їх виконавча влада. Я хочу взяти на себе відповідальність і говорити, що ось це зробив я. Зараз я можу сказати, що я вніс законопроект, за який проголосував парламент. Але зробив це парламент, не я. А я хочу, щоб настав час, коли я скажу: “Дивіться, це зробив я”. Я дуже хочу цього часу. Я дуже впевнений, що ми до цього дійдемо”, – додав також він.

На запитання шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіній, яка саме посада його цікавить, Найєм відповів, що зосереджений на правоохоронній сфері.

30 квітня у центрі Києва нардеп Мустафа Найєм став учасником конфлікту з групою осіб, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження та потрапив до лікарні зі зламаною щелепою і струсом мозку.До побиття Найєма причетні четверо молодиків. Поліція затримала трьох осіб за підозрою в хуліганстві, а четвертого, який утік до Баку (Азербайджан), розшукували за підозрою в умисному тілесному пошкодження середньої тяжкості.

Ще одного учасника – водія, який потрапив на відеозаписи камер, правоохоронці хочуть допитати як свідка.

Згодом Шевченковський райсуд Києва відмовив прокуратурі у триманні під вартою усіх трьох затриманих фігурантів справи про побиття депутата Мустафи Найєма.

Згодом з’явилося ВІДЕО нападу і побиття нардепа Найєма.

11 травня з-під будівлі Апеляційного суду Києва украли мотоцикл брата народного депутата Мустафи Найєма юриста Масі Найєма.

Читайте також: Притула про побиття Найєма: довелось отримати в морду, щоб почати ототожнювати себе із “черню”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE