Politerno > Україна і світ > “Свобода” висунула Кошулинського кандидатом у президенти

“Свобода” висунула Кошулинського кандидатом у президенти

  • 22 Січня, 2019
  • 1440 Переглядів
  • 0

Делегати з’їзду “ВО “Свобода” висунули кандидатом у президенти заступника голови партії, депутата  Львівської облради Руслана Кошулинського.

Таке рішення прийняли 22 січня.

“Впевнено, сміло, твердо до перемоги!”, – виголосив Кошулинський.

Він також озвучив свою програму – досягти миру шляхом перемоги і провести деолігархізацію.

Кошулинський хоче позбавляти нардепів мандату за кнопкодавство і пропуски без поважних причин, провести судову реформу, прийняти закон про місцевий референдум і затвердити механізм про ветування громадою рішень місцевої влади.

Також він обіцяє повернути капітал з офшорів, повернути приватизовані стратегічні підприємства, створити контрактну армію, затвердити державну програму забезпечення військовослужбовців житлом.

Крім того, Кошулинський хоче зобов’язати всіх держслужбовців говорити українською мовою, запровадити іспит з української мови для всіх держслужбовців та позбавляти громадянства осіб, які мають громадянство іншої країни.

Як повідомлялось, ЦВК зареєструвала лідера Соціал-демократичної партії Сергія Капліна, лідера “Суспільно-політичного руху “Справедливість” Валентина Наливайченка, лідера “Самопомочі” Андрія Садового та самовисуванця Віталія Скоцика.

Екс-міністр екології Ігор Шевченко став першим зареєстрованим кандидатом у президенти.

10 січня до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти подав документи позафракційний народний депутат Віталій Купрій, а позафракційного народного депутата Віктора Кривенка обрали кандидатом у президенти від партії «Народний рух України».

13 січня екс-голова СБУ Ігор Смешко офіційно заявив, що буде балотуватися у президенти України.

Також учора ЦВК зареєструвала кандидатами в президенти голову партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценка, лідера партії “Наші” Євгена Мураєва і позафракційний нардепа Віталія Купрія.

У цей же жень скандальний екс-голова ДФС Роман Насіров подав документи у Центральну виборчу комісію для реєстрації його кандидатом у президенти на майбутніх виборах.

17 січня партія “Українське об’єднання патріотів – УКРОП” на з’їзді у четвер висунула кандидатом у президенти позафракційного народного депутата Олександра Шевченка, відповідні документи подали до Центральної виборчої комісії.

Також 17 січня стало відом, що Народний депутат Юрій Бойко подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти.

18 січня Центральна виборча комісія зареєструвала ще двох кандидатів у президенти на вибори 31 березня. Новими кандидатами в президенти стали нардеп з фракції БПП Ольга Богомолець і лідер партії “5.10” Геннадій Балашов.

20 січня партія “Опозиційний блок – Партія миру і розвитку” висунула Олександра Вілкула кандидатом у президенти України.

21 січня політична партія “Радикальна партія Олега Ляшка” висунула свого лідера, депутата Верховної Ради Олега Ляшка кандидатом у президенти на виборах 31 березня.

У цей день партія “Слуга народу” висунула Володимира Зеленського кандидатом у президенти.

Також 21 січня Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатами у президенти України висуванця від “УКРОПу” Олександра Шевченка і самовисуванця екс-главу ДФС Романа Насірова.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE