Politerno > Україна і світ > Путін, як автор п’єси для України

Путін, як автор п’єси для України

  • 7 Лютого, 2019
  • 1484 Переглядів
  • 0

Крім виборів в Україні, як завжди, розігруються ще кілька сценаріїв, малозрозумілих і невидимих ​​для громадськості.

Так, наприклад, на своєму форумі з самовисування, президент Порошенко раптом заговорив про «холодний мир». В цей же день, на іншому форумі, інший політик – кум Путіна і друг президента Порошенка, легендарний Медведчук відкрито і нахабно заявив про необхідність «автономізації» окупованого Росією Донбасу.

Здавалося б, що пов’язує цих трьох політиків – Путіна, Порошенка і Медведчука? Не дивлячись на зовнішній конфлікт, який розігрує Порошенко на цих виборах («я або Путін»), їх пов’язує спільна гра проти інтересів України. Але результати президентських виборів 2019 року в Україні можуть бути явно не на користь Кремля – ​​поразка Порошенко.

Читайте від автора: Небоженко: Історична місія Тимошенко – позбавити Україну від Порошенка

Тому зараз вони потребують один одного більше, ніж будь-хто. Цю трійку політиків пов’язує їх загальний сценарій майбутнього України, написаний в Кремлі, незалежно від того, хто стане президентом країни. Зараз, під час президентської кампанії, на наших очах, режисується «п’єса» Путіна, написана для двох його улюблених акторів: «холодний мир» Порошенка – як політична умова для «автономізації Донбасу» Медведчука, після того, як звідти підуть російські війська і увійдуть «миротворці Африки і СНД».

При цьому, куратором формально звільненого Донбасу повинен стати все той же Медведчук, а не Ахметов або реальна міжнародна адміністрація.

Виктор Небоженко

Читайте від автора: Порошенко заплутався між двома олігархами – Небоженко

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE