Politerno > Україна і світ > Справа Гандзюк: активісти вимагають, щоб Порошенко звільнив Гордєєва

Справа Гандзюк: активісти вимагають, щоб Порошенко звільнив Гордєєва

  • 4 Березня, 2019
  • 1358 Переглядів
  • Comments Off

Ініціатори спільноти “Хто замовив Катю Гандзюк?” вимагають, щоб президент Петро Порошенко звільнив з посади голову Херсонської ОДА Андрія Гордєєва через причетність до вбивства активістки.

Про це 4 березня повідомляється на сторінці спільноти у Facebook.

“Звільняйте Гордєєва з посади. Інакше ви, Петро Порошенко, – один з тих хто покриває це страшне та резонансне вбивство”, – зазначили активісти.

Зокрема, у соцмережі активісти заявили, що підтримують рішення звільнити Олега Гладковського з посади першого заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Водночас, вони стверджують, що Гордєєв є одним із замовників вбивства Гандзюк.

“Вам комфортно, що Гордєєв, партієць Блоку Петра Порошенка та ваш підлеглий у президентській вертикалі, не просто допустив в області серію нападів, але й замовив той, яких закінчився смертю”, – йдеться в дописі активістів.

“Ви, правда, хочете дочекатись офіційних підозр та оприлюднення нової шокуючої інформації щодо замовників та назавжди лишитись тим, хто покривав до останнього херсонських нелюдів?”, – зазначають в спільноті.

Звинувачення про причетність до організації вбивства активістки на адресу Гордеєєва та голови Херсонської облради Владислава Мангера висунув батько Гандзюк – Віктор.

Читайте також: “Я жертва, а в Гандзюк був конфлікт і з Порошенком”, – Мангер

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE