Politerno > Тернопільщина > Нардеп Юрик, агітуючи за Порошенка, порушує усі можливі норми Зокону (Фото)

Нардеп Юрик, агітуючи за Порошенка, порушує усі можливі норми Зокону (Фото)

  • 6 Березня, 2019
  • 2205 Переглядів
  • Comments Off

Учора ми повідомляли про незаконні «агітаційні гастролі» у Підгаєцькому районі народного депутата від БПП Тарас Юрика, спільно з керівником РДА.

Сьогодні з’явилась додаткова інформація щодо незаконної агітації штабом Порошенка на Тернопільщині.

В розпорядженні «Політерно» опинились ті самі листи від президента з анкетами та агітаційною інформацією, про які ми згадували.

Як бачимо, жоден з файлів не містить вихідних даних, що є протизаконним і про що будуть проінформовані спостерігачі мережі «Опора».

А такі календарі Тарас Юрик роздавав у школі:

Злочинної пікантності учорашньому агітаційному вояжу Тарас Юрика додає той факт, що пан нардеп є головою виборчого штабу кандидата Петра Порошенка в Тернопільській області. І цей фактор у суді стане, як говорять юристи, обтяжуючим, адже здійснення агітації членом виборчого штабу в держустановах карається законом.

Як бачимо, команда Петра Порошенка переходить усі можливі червоні лінії законності виборів. Народний депутат, керівник виборчого штабу, спільно з чиновником із президентської вертикалі, по повній використовуючи своє положення, відкрито порушують закон. А в цей час СБУ займається переслідуваннями опонентів президента по всій країні, вигадуючи справи і фальшуючи для них «докази». 

Читайте також: СБУ “пресує” партійців “Батьківщини” та прихильників Тимошенко у Підволочиському районі

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE