Politerno > Україна і світ > Представники молоді у Львові, які підтримали Порошенка, не змогли пригадати його реформ

Представники молоді у Львові, які підтримали Порошенка, не змогли пригадати його реформ

  • 14 Березня, 2019
  • 1545 Переглядів
  • Comments Off

У четвер, 14 березня, представники молоді озвучили, кого підтримуватимуть на президентських виборах.

Після того, як за Петра Порошенка виступила львівська «інтелігенція», фельдшери та фермери, за гаранта вирішили заступитися й деякі представники молодіжних організацій.

Про це повідомляє кореспондент ІА «Вголос».

Голови громадських організацій розповіли, чому будуть підтримувати чинного Президента, проте не змогли відповісти на запитання, що ж Петро Олексійович зробив для них.

«Будь-яка реформа, яка проводиться в державі, безпосередньо стосується кожного громадянина. Ми не можемо виокремити молодь або старше покоління», — розповів Артем Кривуля, студент НУ «Львівська політехніка».

Олена Борщ, голова ГО «Студентське братство Національного університету ім. І. Франка», зізналася, що незважаючи на підтримку Президента, вона не бачить змін у вищій освіті. «Про зміни у вищій освіті сказати важко. Все одно середовище залишилося корумпованим… Не знаю, що вам сказати цього приводу… я можу лише розповісти, що ми робимо для того, щоб покращити ситуацію».

Нагадаємо, раніше на підтримку Петра Порошенка стала львівська «інтелігенція», котра 2011-го підтримувала кандидатуру Віктора Януковича.

Читайте також: Скупка для Петра: Розподіл округів та імена організаторів

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE