Politerno > Україна і світ > Тимошенко: Я мрію про дебати з Порошенком. Для України це будуть цікаві дебати

Тимошенко: Я мрію про дебати з Порошенком. Для України це будуть цікаві дебати

  • 27 Березня, 2019
  • 2778 Переглядів
  • Comments Off

Лідер ВО “Батьківщина”, кандидат у президенти Юлія Тимошенко в авторській програмі “В гостях у Дмитра Гордона” висловила думку, що її дебати із чинним президентом Петром Порошенком були б найцікавішими для українців.

“Я просто мрію про дебати з Петром Олексійовичем Порошенком. Мені здається, для України це будуть найцікавіші дебати. Іноді ловлю себе на думці: на якомусь підсвідомому рівні я навіть хочу, щоб він прорвався в цей другий тур, адже тоді в мене буде можливість викликати його на дебати. Я хочу, щоб він при всіх, хто буде нас бачити, повторив, що ми п’ять років не споживаємо російського газу. Ось як він це вимовить? Він це може говорити, лише коли очей моїх не бачить перед собою”, – заявила Тимошенко.

Вона сказала, що прийшла б у студію з пакетом документів і розповіла, як Порошенко нібито проводить махінації з російським газом в Україні.

Тимошенко запевняє, що російський газ технічно проводять в Україну найкоротшим шляхом.

“А за документами його проводять через Марс. Через європейські хаби, через фірми-прокладки, і там десь залишається $70–80… На нашому газі, який постачають в Україну, але твердо з Російської Федерації”, – стверджує лідер “Батьківщини”. 

Читайте також: Порошенко виводить з-під санкцій бізнес оточення Путіна – Сергій Соболєв (Відео)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE