Politerno > Україна і світ > З фракції “Самопоміч” вийдуть кілька нардепів

З фракції “Самопоміч” вийдуть кілька нардепів

  • 9 Квітня, 2019
  • 1376 Переглядів
  • Comments Off

Лідер партії “Самопоміч” Андрій Садовий спрогнозував, що частина народних депутатів перейде із парламентської фракції “Самопомочі” до інших політичних сил.

Про це він написав 9 квітня на своїй сторінці у Facebook.

“Найближчим часом частина народних депутатів від “Самопомочі” покине фракцію. Парламент доживає останні місяці і політики визначаються зі своїм майбутнім та потенційними новими попутниками”, – зазначає Садовий.

Лідер “Самопомочі” подякував своїм колегам за працю:

“Як би не склалась доля тих, хто вирішить покинути “Самопоміч” в цей момент і якими б не були їх мотиви, я хочу подякувати їм за їхню працю. Не скурвились, не зраджували виборців і принципи, робили те, що могли, хоча були у значній меншості”.

За словами Садового, на “Самопоміч” чекає непросте внутрішнє перегрупування.

“Ми йдемо в процес формування нового складу кандидатів, який відбудеться за принципом “відкритих списків”. Далі підуть ті, для кого це дійсно справа життя”, – зазначив політик.

Джерела УП підтвердили дану інформацію.

Зокрема, фракцію збираються покинути народні депутати Єгор Соболєв, Семен Семенченко, Олександр Опанасенко, Іван Мірошніченко та Олександр Данченко.

Також з фракції ще може вийти нардеп Олексій Скрипник.

Нагадаємо, 1 березня Андрій Садовий вирішив відмовитися від участі у президентських виборах на користь Анатолія Гриценка.

2 квітня Андрій Садовий повідомив, що політична партія “Самопоміч” буде брати участь у виборах до парламенту восени 2019 року як самостійна сила.  

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE