Politerno > Україна і світ > Коломойський розповів, для чого до нього приїжджав Ложкін

Коломойський розповів, для чого до нього приїжджав Ложкін

  • 18 Квітня, 2019
  • 3697 Переглядів
  • Comments Off

Кілька тижнів тому до Ігоря Коломойського приїжджав колишній глава Адміністрації президента Петра Порошенка Борис Ложкін.

Про це олігарх розповів в інтерв’ю Економічній та Українській правді.

“Ложкін каже, що він (Порошенко – УП) усвідомив, що все це було неправильно і питав, чи можна спокутувати свою провину”, – розповів Коломойський.

“Я сказав, що у нього залишилося небагато часу. Подивимося, чи готовий він все визнати. Я вважаю, що Порошенко повинен публічно вийти і сказати, що вважає, що націоналізація була помилкою”, – відповів олігарх Ложкіну.

За словами Коломойського Ложкін “два тижні відсиджувався” в Ізраїлі “поки від Кулика переховувався”.

“Ложкін тут два тижні відсиджувався, поки від Кулика переховувався. (Прокурор Костянтин Кулик мав намір вручити підозри оточенню президента – УП) Порошенко адже кричав, що це Кулик у мене був. На самій-то справі я Ложкіна тут переховував”, – стверджує Коломойський.

У цьому ж інтерв’ю Ігор Коломойський розповів, у чому була вигода Петра Порошенко при націоналізації Приватбанку і назвав президента своєю маріонеткою.

Читайте також: Операція “Підсніжник Порошенка” або ставка олігархів. Чому генпрокурор Луценко відмовився йти у відставку

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE