Politerno > Україна і світ > “Чорний” політтехнолог працював на каналі Порошенка – Spiegel

“Чорний” політтехнолог працював на каналі Порошенка – Spiegel

  • 21 Квітня, 2019
  • 1575 Переглядів
  • Comments Off

Ізраїльський політтехнолог Моше Клюгхафт кілька тижнів працював у Києві в редакції телеканалу “Прямий”, який пов’язують з чинним президентом Петром Порошенком.

Про це пише німецьке видання Spiegel, посилаючись на слова неназваного співробітника телеканалу.

Зазначається, що окрім Клюгхафта, для якого в офісі “Прямого” було виділено окреме приміщення, там працювали і інші “ізраїльські фахівці”.

“Інформація на 100% вірна”, – заявив на умовах анонімності співробітник “Прямого”.

Нагадаємо, на початку квітня нардеп Сергій Лещенко та екс-президент Грузії Саакашвілі заявили, що кандидат в президенти Петро Порошенко найняв ізраїльського політтехнолога Моше Клюгхафта, який славиться своїми “чорними технологіями”.

Клюгхафт нібито фотографував себе і єврейське вино з вікна офісу Порошенка та його телеканалу “Прямий”. Також він виклав в Інстаграм фото, зроблене з офісу телеканалу “Прямий”.

Згодом один з найближчих соратників Порошенка, нардеп від БПП Сергій Березенко заявив, що у штабі кандидата немає іноземних політтехнологів, а вся кампанія ведеться силами штабу, партії і людей на аутсорсингу.

У коментарі Deutsche Welle Клюгхафт заявив, що інформація про його участь у передвиборній кампанії чинного президента України Петра Порошенка є фейком.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE