Politerno > Україна і світ > Коломойський заявив, що немає компромату на Зеленського і назвав міністра, який повинен залишитися

Коломойський заявив, що немає компромату на Зеленського і назвав міністра, який повинен залишитися

  • 7 Травня, 2019
  • 1931 Переглядів
  • Comments Off

Український олігарх Ігор Коломойський готується повернутися в Україну з Ізраїля після інавгурації Володимира Зеленського.

Про це він сказав в інтерв’ю “Bihus.info“, оприлюдненому 7 травня.

“Чекаю офіційного оголошення. Символ чекаю. Бо скажуть, що повернувся при Порошенку, а не Зеленському… Не хочу Порошенку статистику покращувати. Тому що казатимуть, скільки олігархів повернулися за Порошенка – Коломойський, один є. Я хочу щоб рахунок на табло змінився і записали моє повернення Зеленському”, – сказав він.

Також Коломойський сказав, що у його стосунки із іншим олігархом Рінатом Ахметовим нічого не зміняться після інавгурації Зеленського.

“У нас з ним десятиліттями рівні хороші стосунки, коректні. Але це не заважає нам лаятися і сваритися з якихось питань”, – сказав олігарх.

Також Ігор Коломойський заявив, що вважає міністра внутрішніх справ Арсена Авакова найкращим міністром за останні п’ять років.

“Я вважаю, що це найуспішніший професійний міністр за всі останні 5 років. І найменш скандальний, практично не скандальний. І який зробив реформу, що так-сяк працює”, – сказав він.

Коломойський переконаний, що Аваков єдиний достойний міністр в нинішньому Кабміні і він повинен залишитися на своїй посаді в новому уряді.

“Він якийсь стабілізуючий фактор. Все що не відбувалося в країні, він наче фундамент якийсь, у мене таке відчуття”, – сказав Коломойський, додавши, що Аваков є “фактором стабільності в країні”.

“І Турчинов такий же”, – додав він.

Відповідаючи на питання, чи має Коломойський компромат на новообраного президента Володимира Зеленського, бізнесмен заявив, що на його думку на нього не може бути компромату.  

Олігарх зазначив, що у нього немає компрометуючих записів із Зеленським.

“У нього (Зеленського – ред.) немає компромату ніякого. Він з іншої опери. На нього не може бути компромату. Я впевнений, що ні в кого немає на нього компромату”, – сказав він.

Водночас, на запитання, чи є якісь цікаві записи із Зеленським, Коломойський відповів “можуть бути, треба у Льовочкіна запитати”.

Нагадаємо, що у першій частині інтервю Ігор Коломойський заявив, що війна на сході України – це “громадянський конфлікт”.

Також він розкритикував ідею Володимира Зеленського провести зустріч з представниками великого, середнього і малого бізнесу.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE