Politerno > Тернопільщина > На підсумковий брифінг Степану Барні активісти принесли сумку у клітинку (Відео)

На підсумковий брифінг Степану Барні активісти принесли сумку у клітинку (Відео)

  • 20 Травня, 2019
  • 5361 Переглядів
  • Comments Off

На підсумковий брифінг голови Тернопільської ОДА Степана Барни активісти принесли велику дорожню сумку в клітинку, щоб той міг зібрати свої речі.

У такий спосіб з очільником області прощались активісти Тернопільського осередку  ВО “Автомайдан”, повідомляє “Терміново”.

“У п’ятницю у мене відбулася зустріч із Президентом Порошенком. Я подав йому заяву на звільнення із займаної посади”, – сказав Степан Барна. 

Окрім того він зазначив, що хотів би звернутися до новообраного Президента України Володимира Зеленського з тим, щоб він якомога швидше визначився із кандидатом на посаду голови Тернопільської ОДА.

Після брифінгу активісти Автомайдану намагалися вручити Барні сумку, яку той брати не захотів.

“Це оцінка їхньої роботи. Автомайдан багато писав про роботу команди Степана Барни і його поплічників, таких як Віктор Кузяк, начальник УКБ, – розповідає активіст Павло Іванечко. – Щоб ви розуміли через управління капітального будівництва проходять найбільші кошти в області. Ми дослідили багато тендерів, показали, яким чином ці кошти неефективно витрачалися. Сумка була для того, щоб вони зібрали речі. Найбільшим здобутком Степана Барни активісти називають перерізання стрічок. 

Нагадаємо, голова Тернопільської ОДА Степан Барна записав шестихвилинне прощальне відео, у якому подякував жителям Тернопільщини за довіру.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE