Politerno > Україна і світ > ГПУ викликає Портнова на допит

ГПУ викликає Портнова на допит

  • 21 Травня, 2019
  • 1220 Переглядів
  • Comments Off

Генпрокуратура викликала на допит заступника голови Адміністрації президента часів президента Віктора Януковича Андрія Портнова.

Про це у вівторок повідомив керівник управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк, передає Громадське.

Допит запланований на 11:00 27 травня. Портнова планують допитати як свідка у справі Євромайдану.

Сам Портнов на своїй сторінці у Facebook написав, що прийде на допит.

“Прочитав в ЗМІ, що мене викликали в ГПУ по справі Майдану. Обов’язково прийду. Ніколи раніше не доводилося опинитися в самому центрі злодійської малини”, – написав він.

Нагадаємо, 19 травня екс-заступник глави адміністрації президента-втікача Віктора Януковича Андрій Портнов заявив про повернення в Україну.

20 травня Портнов заявив, що подав до Державного бюро розслідувань заяву із звинуваченнямпрезидента Петра Порошенка у скоєнні злочину.

ДБР розпочало досудове розслідування за фактом можливої державної зради екс-президента Петра Порошенка за заявою заступника глави Адміністрації колишнього президента Віктора Януковича Андрія Портнова.

Також стало відомо, що екс-заступника глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова охороняють поліцейські з автоматами.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE