Politerno > Україна і світ > “Слуга народу” не виключатиме кандидата-кума дружини Медведчука

“Слуга народу” не виключатиме кандидата-кума дружини Медведчука

  • 8 Липня, 2019
  • 1711 Переглядів
  • Comments Off

Партія “Слуга народу” не вважає підставою для виключення з виборчого списку номера 22 бізнесмена Андрія Холодова той факт, що він є кумом дружини глави політради “Опозиційною платформи – За життя” Віктора Медведчука Оксани Марченко.

Про це на брифінгу в понеділок у Києві сказав голова партії Дмитро Разумков, передає “Інтерфакс-Україна“.

“Наскільки мені відомо, він є кумом Марченко, а не кумом Медведчука, справедливості заради. І ця інформація, на мій погляд, не повинна була бути основоположною для включення або виключення людей зі списку в зв’язку з їх зв’язками з тими чи іншими українськими політиками або тими людьми, які себе такими вважають”, – сказав він.

“Плюс, наскільки мені відомо, це сталося не зараз. Це досить давня історія. Тому я не думаю, що це повинно було стати основним пунктом для виключення людини зі списку”, – додав він.

Разумков вказав, що саме таке рішення було прийнято відповідною комісією партії, тому кандидатура Холодова не розглядалася на з’їзді партії 7 липня.

Нагадаємо, 46-річний кандидат під №22 зі списку партії “Слуга народу” Андрій Холодов має у власності елітний маєток у Відні і є кумом голови партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука.

Партія “Слуга народу” на з’їзді 7 липня виключила зі свого виборчого спискусім кандидатів.

Заявлялось, що підставами для виключення зі списку стали результати постпраймеріз, надана громадянами через партійний сайт інформація та власні заяви кандидатів. 

Як повідомляє Рух “Чесно” за списком партії “Слуга народу” до Верховної Ради балотуються майже чотири десятки повних тезок помічників нардепів різних скликань, які, ймовірно, є одними й тими самими людьми.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE