Politerno > Тернопільщина > Тернопільське видання оприлюднило фейкову інформацію про зняття кандидата з виборів

Тернопільське видання оприлюднило фейкову інформацію про зняття кандидата з виборів

  • 8 Липня, 2019
  • 1497 Переглядів
  • Comments Off

Тернопільське видання TeNews оприлюднило відверту брехню щодо зняття з виборів кандидата у народні депутати по 163 округу від ВО “Батьківщина” Богдана Брича на користь кандидата від партії “Слуга народу”.

Так, 8 червня вказане інтернет-видання оприлюднило публікацію під назвою “Кандидат у нардепи від «Батьківщини» по Тернополю зніметься на користь «зе-депутата»”. У свою чергу редакція “Politerno” звернулась до Богдана Брича за коментарем.

У телефонній розмові кандидат у нардепи повідомив, що дана інформація “висмоктана з чиєгось пальця” автором вказаної публікації.

“Звичайно це брехня, матеріал не те що би був вигадкою, це відверта провокація моїх конкурентів основана на власних фантазіях. Там усе вигадка, окрім можливо, інформації про готовність Юлії Тимошенко співпрацювати з президентом Володимиром Зеленським. Ніяких домовленостей про співпрацю між партіями “Батьківщина” і “Слуга народу” на мажоритарних округах ні існує у природі. Виходячи з цього, й інша зазначена інформація вигадана, я маю на увазі згадку про кандидата від “Голосу”. Вся ця маячня демонструє страх моїх опонетів.”, – пояснив Богдан Брич.

Оновлено: станом на 18:00 матеріал з зазначеного сайту було видалено.

 

Читайте також: Чому канал “Т1” видаляє коментарі із критикою Максима Черкашина

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE