Politerno > Тернопільщина > Ірена Карпа: “Якби я жила на такій близькій мені Тернопільщині, не задумуючись голосувала би за Богдана Брича!”

Ірена Карпа: “Якби я жила на такій близькій мені Тернопільщині, не задумуючись голосувала би за Богдана Брича!”

  • 8 Липня, 2019
  • 6080 Переглядів
  • Comments Off

«Я не дуже довіряю політичним силам як таким, для мене сила індивідуальності завжди була важливішою. Знаю, як це нелегко – стояти на своїх принципах, не прогинатися, робити так, щоби лишити собі чисту совість і гарний по собі слід. Богдан Брич – мій друг іще з Майдану. Познайомилися випадково, як і всі ми тоді: вивозила пораненого Богдана в підпільний шпиталь. Власне, його приклад був одним із тих, як мало би бути: людина з народу, якій не байдуже було на долю співгромадян, пішла у самоврядування, аби щось змінити.

І якщо ми з вами знаємо чимало сумних прикладів цілком нормальних людей, що, ступивши на «чиновничий» шлях, як за змахом чарівної палички ставали «свиноподібними» бюрократами, дії Богдана говорили самі за себе.

Як і обіцяв, він зробив сільську раду с. Гаї Шевченківські повністю прозорою і відкритою. Ця прозорість дала можливість людям бути причетними до всіх процесів, провести відкриті, повністю прозорі аукціони, на яких було виставлено на продаж право оренди земельних ділянок, що дозволило залучити до бюджету села 250 тис.гр., а це вже 25% бюджету села. Відремонтовано дороги, освітлення вулиць, спортзал, стадіон, хоровий клас, дитячий майданчик та інше.

Якби я жила на такій близькій мені Тернопільщині, не задумуючись голосувала би за Богдана Брича!», –

Ірена Карпа – українська письменниця, співачка, журналістка, телеведуча. З жовтня 2015 року — перший секретар з питань культури посольства України у Франці.

Читайте також: Найповажніша організація Тернополя підтримує Богдана Брича на виборах до Ради

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE