Politerno > Україна і світ > Кандидатка заявляє, що її незаконно виключили зі “Слуги народу”

Кандидатка заявляє, що її незаконно виключили зі “Слуги народу”

  • 8 Липня, 2019
  • 1082 Переглядів
  • Comments Off

Виконавчу директорку Незалежної асоціації банків України та кандидатку в народні депутати від “Слуги народу” Олену Коробкову, на її думку, незаконно виключили зі списку партії.

Про це йдеться у пості Олени Коробкової у Facebook.

Пряма мова: “Я жодних заяв не писала. Написати заяву минулою датою я також не можу, а вчора на з’їзді голосували списком, відповідно і рішення з’їзду є незаконним”.

“Я підтримую президента, але не підтримую олігархів та корупційні ігри, в які намагаються грати деякі члени команди президента”.

“Через мою принципову позицію як експерта стосовно Приватбанку в гру включились старі олігархічні клани зі своїми шавками типа Дубинського і Ко, які намагались дискредитувати мене фейковими постами”.

“Але й на цьому не зупинились – почалися погрози мені, родині та моєму життю. Навіть в такому формулюванні: або її приберуть зі списка, або я приберу її фізично”.

Нагадаємо, на з’їзді в неділю, 7 липня, “Слуга народу” виключила зі свого виборчого списку сім кандидатів, зокрема, Коробкову Олену Анатоліївну (№ 31) – нібито за власним бажанням.
Підставами для виключення, як зазначили в партії, стали “постпраймеріз” – інформація, надана громадянами через партійний сайт.

Як повідомляє Рух “Чесно” за списком партії “Слуга народу” до Верховної Ради балотуються майже чотири десятки повних тезок помічників нардепів різних скликань, які, ймовірно, є одними й тими самими людьми.

Також стало відомо, що 46-річний кандидат під №22 зі списку партії “Слуга народу” Андрій Холодов має у власності елітний маєток у Відні і є кумом голови партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука.

Партія “Слуга народу” не вважає підставою для виключення з виборчого списку номера 22 бізнесмена Андрія Холодова той факт, що він є кумом дружини глави політради “Опозиційною платформи – За життя” Віктора Медведчука Оксани Марченко.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE