Politerno > Україна і світ > Балух, Карпюк, Клих, Кольченко і Сущенко перебувають у “Лефортово”

Балух, Карпюк, Клих, Кольченко і Сущенко перебувають у “Лефортово”

  • 21 Серпня, 2019
  • 1124 Переглядів
  • Comments Off

В Росії у столичному слідчому ізоляторі «Лефортово» підтвердили, що в них перебуває п’ятеро засуджених українців.

Про це повідомив член громадської наглядової комісії Євген Єнікєєв в ексклюзивному коментарі проєкту Радіо Свобода Крим.Реалії ТБ.

Мова йде про Володимира БалухаМиколу КарпюкаОлександра КольченкаРомана Сущенка та Станіслава Клиха.

21 серпня Єнікєєв намагався зустрітися із засудженими українцями, але йому відмовили.

«Нам про це усно сказав заступник начальника СІЗО «Лефортово» по режиму Ханов Олександр Юрійович. Він підтвердив наступних засуджених: це Балух, Карпюк, Клих, Кольченко і Сущенко. При цьому він сказав, що [Павла] Гриба немає, хоча для нього вчора прийняли передачу. Тому, швидше за все, якщо все-таки йому передачку взяли, то він повинен бути там», – розповів Єнікєєв.

Крім того, члену комісії повідомили, що всі співробітники зайняті і не можуть організувати зустріч з ув’язненими у зв’язку з аварією в «Лефортово».

«Сьогодні нам відмовили навідріз, це нас дуже турбує. Це безпрецедентно і дивно. Єдине, з чим я можу це пов’язувати, вони сказали, що у них сьогодні сталася аварія з водонагрівальним обладнанням, щось у них згоріло. І вони зараз усувають аварію. Тому сказали, приходьте завтра», – зазначив Єнікєєв.

Серед обмежень через які члени комісії не можуть потрапити до ув’язнених він назвав: коли з ними проводять якісь слідчі дії або вони на суді.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE