Politerno > Україна і світ > Зеленський провів зустріч із “слугами” за закритими дверима і без телефонів

Зеленський провів зустріч із “слугами” за закритими дверима і без телефонів

  • 28 Серпня, 2019
  • 1107 Переглядів
  • Comments Off

За закритими дверима і без телефонів пройшла зустріч президента Володимира Зеленського з обраними народними депутатами від партії “Слуга народу”.

Про це повідомляє з-під виставкового центру “Парковий”, де мала місце подія, кореспондент УП.

Зеленський приїхав і поїхав з заднього ходу, жодного слова пресі президент не сказав. Зараз депутати неформально спілкуються, фотографують через вікна журналістів і поступово розходяться.

На зустрічі були також перший помічник президента Сергій Шефір, заступники глави Офісу президента Олексій Гончарук і Руслан Рябошапка, яким пророкують почади прем’єра і генпрокурора відповідно.

На зустрічі з президентом говорилося про майбутні закони.

“Обговорювали з президентом усі законопроекти, які хочемо проголосувати. І про недоторканність, і про зменшення кількості депутатів, покарання за прогули і інші. Кадрових питань не обговорювали”, – розповів журналістам колишній кореспондент “1+1” Сергій Швець.

За даними УП, на першому засіданні Верховної Ради 29 серпня планують призначити прем’єра і принаймні частину міністрів.

Як повідомляють джерела у фракції СН, на тому ж засіданні може відбутися відставка генпрокурора.

Нагадаємо, за словами представника президента у Раді, нардепа “Слуги народу” Руслана Стефанчука, партія “Слуга народу” має 465 ініціатив щодо внесення змін до Конституції України у тій чи іншій частині.

Також стало відомо, що Фракції “Голос” і “Європейська солідарність” виступили проти призначення представника “Опозиційної платформи – За життя” Нестора Шуфрича головою парламентського комітету з питань свободи слова.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE