Politerno > Україна і світ > Зеленський розказав, про що говорив з Коломойським (Відео)

Зеленський розказав, про що говорив з Коломойським (Відео)

  • 13 Вересня, 2019
  • 814 Переглядів
  • Comments Off

На останній зустрічі з олігархом Ігорем Коломойським президент говорив про скасування монополії і зниження тарифів на комунальні послуги.

Так глава держави прокоментував зустріч з олігархом, про яку ми повідомляли.

“Говорили, що всі повинні жити по правилах, монополії не буде. Для всіх. І в тому числі для пана Коломойського. І щоб він сприяв, щоб ціни, будь-які пов’язані з комуналкою – там дуже багато питань, – щоб вони знижувались”, – заявив президент.

Зеленський уточнив, що всі розуміють, що мають бути ринкові умови, і європейські партнери України хочуть, щоб був ринок, але треба зробити, щоб компослуги були дешевшими.

Також, за його словами, під час цієї зустрічі говорили про Центренего.

На запитання, чи почув його Коломойський, Зеленський сказав, що впевнений, що почув. І додав, що побачимо, який буде результат.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський на 16-й Щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES) у Києві заявив, що його команда готує кілька сценаріїв повернення анексованого Росією Криму і чекає зустрічі з Путіним до кінця вересня.

Також він сказав, що Миротворчий контингент на Донбасі може бути розгорнутий лише на українсько-російському держкордоні але зараз на переговорах тема миротворців не порушується.

Читайте також: Ахметов готується до бою. Що буде з імперією найбагатшого українця, який залишився без своєї фракції в Раді

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE