Politerno > Україна і світ > Націоналісти пікетують Офіс президента

Націоналісти пікетують Офіс президента

  • 2 Жовтня, 2019
  • 1221 Переглядів
  • 0

Представники націоналістичних сил увечері 1 жовтня пікетували Офіс президента в Києві, вимагаючи не підтримувати «формулу Штайнмаєра» і не продовжувати «капітуляцію».

На Банковій наразі присутні кілька сотень праворадикалів.

Присутні вигукують: “Ні капітуляції!”. Протестують проти “формули Штайнмаєра”. У виступах наголошують, що акція носить попереджувальний характер, і не виключають, що завтра прийдуть під Верховну Раду.

Свободівець Юрій Сиротюк на своїй Facebook-сторінці оголосив про державну зраду після того, як президент Володимир Зеленський повідомив про погодження тексту так званої “формули Штайнмаєра”.

“Президент підтвердив підписання формули Штанмайєра. Це факт державної зради… Уряд аврально вніс законопроект про розпродаж з молотка української землі і це теж продовження формули зради, бо ту землю, яку не здали на Сході російським окупантам, продадуть на решті територій. Тому ми вийшли на Банкову вже”, – написав Сиротюк.

Як раніше повідомив президент України Володимир Зеленський, у Мінську Тристороння контактна група (ТГК) погодила текст так званої «формули Штайнмаєра». Нею передбачено, зокрема, запровадження закону про особливий статус окупованої частини Донбасу після проведення там місцевих виборів, згідно з законодавством України. Утім, повний погоджений текст наразі не оприлюднений.

Лідер “Нацкорпусу” Андрій Білецький заявив про “безстрокову акцію проти капітуляції”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE