Politerno > Україна і світ > Скуті одним ланцюгом: Лещенко і Ляшко

Скуті одним ланцюгом: Лещенко і Ляшко

  • 24 Листопада, 2019
  • 1128 Переглядів
  • 0

Два відомих політика – колишній журналіст, що спеціалізується на «розгрібанні бруду», єврооптиміст Лещенко і не менш епатажний лідер Радикальної партії Ляшко прославилися цього тижня своїми скандальними витівками.

Добре видно, що, опинившись на периферії політичного життя, Лещенко і Ляшко шукають для себе нові ролі і нових спонсорів.

Читайте також: Ляшко побився з Герусом в “Борисполі” через електроенергію “для людей” (Відео – Фото)

Наприклад, місце і роль сміливого, поінформованого, чесного журналіста-депутата взяв на себе член однопартійної більшості “Слуга народу” Дубінський, який і видавив Лещенка з цієї ніші. Тепер Лещенку треба шукати собі нове амплуа. І він чомусь вирішити взяти на себе роль “стаціонарного ворога” Тимошенко, не даючи їй на ток-шоу сильно критикувати ганьбу соціально-економічної політики нинішньої влади. І ворогом Тимошенко він несподівано став тільки після того, як Тимошенко оголосила про свій перехід в політичну опозицію до антинародного курсу нинішньої влади. Не раніше і не пізніше. Лещенко явно старається. Напевно, скоро Офіс президента зуміє оцінити його брудну роль гідно. Інше питання, що його нападки на Тимошенко навряд чи будуть ефективним. Свідомо грубіянити опонентові – це вчорашній день українсько ток-шоу. Це, швидше, стиль того ж Ляшка, але не зарозумілого, рафінованого Лещенка. Він узявся не за свою справу.

Читайте також: Тимошенко відповіла Зеленському: Чекаємо на корпоративах. Можна зі своїм піаніно

Тому найкраще Лещенку і Ляшку об’єднати свої зусилля з пошуку нових політичних ролей, які скоро будуть затребувані, як новою владою, так і олігархами, а не скандалити і ризикувати своїм політичним майбутнім. Чим нижче вони будуть опускатися в “меню” брудних політичних послуг, тим менше вони будуть затребувані в майбутньому.

Виктор Небоженко

Читайте від автора: Гра в кішки-мишки

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE