Politerno > Тернопільщина > Після скандалу з насильником, “слугам” нагадали про судимість Богданця

Після скандалу з насильником, “слугам” нагадали про судимість Богданця

  • 27 Листопада, 2019
  • 3170 Переглядів
  • 0

Не минуло кількох днів з моменту скандалу навколо наявної в біографії нардепа від “Слуги Народу” Іванісова судимості за групове зґвалтування, представникам монобільшості у Верховній Раді  вказали про наявність серед них інших осіб з кримінальним минулим. 

На цей раз об’єктом викриття став народний депутат від «Слуги народу» Андрій Богданець, який був обраний до парламенту в 163-му окрузі на Тернопільщині. 

Читайте також: Чому ми знову дружно стрибаємо на граблі

Усе той же викривач, екс-депутат парламенту Ігор Мосійчук,  стверджує, 17 серпня 2015 року Андрій Богданець був засуджений до двох років обмеження волі з випробувальним терміном в один рік. Подробицями він поділився в своєму Telegram-каналі, також опублікував посилання на вирок.

Згідно з рішенням Тернопільського міськрайонного суду, Богданця засудили за бійку, в результаті якої потерпілий отримав тілесні ушкодження та був змушений лікуватися.

«Це, порівнюючи з ґвалтівниками, підозрюваними у катуванні, вбивстві та державній зраді, різного роду рішалами і колективними юзіками навіть не шкварка, а так собі, шкварочка. Таке м’яке покарання пояснюється службою підсудного в зоні АТО, наявністю двох дітей та чистосердечним каяттям. Нічого нового, просто нове обличчя!», – зазначив Мосійчук.

Раніше ми писали: Стали відомими деталі справи щодо згвалтування Іванісовим

Чи стане заява екс-нардепа Ігоря Мосійчука причиною для чергових розборок в таборі “слуг” наразі ніхто не прогнозує.

Читайте також: Іванісова вигнали з партії та фракції “Слуга народу”

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE