Politerno > Україна і світ > Україна скликає позачергове засідання ТКГ через закиди в обстрілі енергетичної інфраструктури ОРЛО, – Резніков

Україна скликає позачергове засідання ТКГ через закиди в обстрілі енергетичної інфраструктури ОРЛО, – Резніков

  • 20 Травня, 2020
  • 909 Переглядів
  • 0

Українська сторона у Тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі скликає позачергове засідання групи з безпеки в через помилкове звинувачення ЗСУ в обстрілі об’єктів енергетичної інфраструктури на непідконтрольних територіях Луганської області.

Про це заявив перший заступник глави делегації України в Тристоронній контактній групі Олексій Резніков, передає Інтерфакс-Україна.

“З метою обговорення ситуації, що склалася, українська сторона ініціює проведення в невідкладному порядку консультацій робочої групи з питань безпеки Тристоронньої контактної групи в режимі відеоконференції”, – заявив він.

За словами Резнікова, українська сторона звернулася до спеціального представника голови ОБСЄ в ТКГ Хайді Грау з проханням проінформувати представника делегації РФ Бориса Гризлова про цю ініціативу.

Резніков зазначив, що відповідне звернення було підписано главою української делегації в ТКГ Леонідом Кучмою і направлено в ОБСЄ.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE