Politerno > Україна і світ > Шабунін навів бетонний доказ того, що Резніков особисто був частиною схеми з турецькими куртками

Шабунін навів бетонний доказ того, що Резніков особисто був частиною схеми з турецькими куртками

  • 1 Вересня, 2023
  • 1144 Переглядів
  • 0

А тепер бетонний доказ того, що Резніков особисто був частиною схеми з турецькими куртками (і штанами), які, згідно висновків кримінальної експертизи: “не можуть використовуватися за своїм призначенням” https://bit.ly/45vNtK9

Ми спеціально приберегли його. Насолоджуйтеся:

25 серпня компанія “Vector avia” відправляє до Міноборони комерційну пропозицію на поставку зимових курток і штанів. https://bit.ly/3R3w8E5

6 вересня Резніков видає наказ, яким змінює Порядок контролю за якістю речового майна, що постачається для ЗСУ. https://bit.ly/3L6QdWm


Читайте по темі:

Афера з куртками для ЗСУ: слід веде до голови Офісу президента Андрія Єрмака

Цими змінами міністр значно занижує вимоги щодо якості одягу, детальні технічні характеристики якого раніше було розписано на 47-ми сторінках.

Цими змінами міністр дозволяє приймати військовий одяг ВИКЛЮЧНО на основі перевірки відповідності “робочому зразку”, який є примірником товару від виробника і може не відповідати нормативним вимогам України.

Більше того, навіть на відповідність “робочому зразку” Резніков дозволяє приймати форму БЕЗ лабораторних випробувань!

Тобто зимовий одяг для солдат міністр дозволив приймати на око: рукава є, куртка застібається – приймаємо! А те, що воно може по швах лізти, коли смикнути – то й хрін з ним – міністр дозволив приймати.

Але повертаємося до таймінгу:

1) 25 серпня – “Vector avia” надсилає свою пропозицію;

2) 6 вересня – Резніков знижує вимоги до якості одягу і вбиває зовобовʼязання лабораторно цю якість перевіряти.

Тепер – увага!

3) 8 вересня – Міноборони магічним чином ставить штам “отримано” на відправлену ще 25 серпня пропозицію.

4) і вже 9 вересня – Міноборони підписує три контракти з “Vector avia”, по яким зливає племіннику депутата від Слуги народу 54 мільйони доларів із 100% передоплатою.

❗️ Але вже для цьогорічних закупівель МО повернуло вимоги до одягу на рівень, яким він був ДО “турецького контракту” для племінника Слуги Народу❗️

І все це, звичайно, чистої води “збіг оставин”! Документи тут – https://bit.ly/3R3w8E5

Ну і щоб ви вже геть не сумнівалися, що все це у Резнікова якось так “випадково” вийшло – кілька слів про “турецьку” компанію “Vector avia”.

Насправді ніяка вона не турецька, а на третину належала племіннику нардепа від Слуги, наголошу, профільного для Міноборони комітету Ради (з питань оборони).

І племінник цей аж ніяк не успішний бізнесмен, а 26-річний гандболіст, який одразу отримує від Резнікова 54 мільйони доларів (передоплатою!). Ага, крутий такий стартапер.

А ще після отримання коштів по угоді, племінника забирають з бенефіціарів, щоб він не бився в реєстрі.

А ще ця компанія племінника Слуги не була виробником військової форми і сайт “постачальника форми” зареєструвала акурат під контракт з Міноборони.

Лише за місяць до контракту з Міноборони – 3 серпня 2022 р. – Vector avia вносить зміни до статуту і додає діяльність щодо виробництва та постачання текстильних виробів.

І це, до речі, ще не кінець історії. Хоча, як на мене, все очевидно вже навіть для тих, хто відмазував Резнікова ще за “яйця по 17”.

Віталій Шабунін


Нагадаємо, керівник ГУР МО Кирило Буданов заявив, що атака безпілотників на російські військово-транспортні літаки Іл-76 у Пскові вночі 30 серпня була здійснена з території Росії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE