Politerno > Україна і світ > Звільнено голову Держгеокадастру – каже, що дізнався про це з інтернету

Звільнено голову Держгеокадастру – каже, що дізнався про це з інтернету

  • 26 Травня, 2020
  • 928 Переглядів
  • 0

У понеділок, 25 травня, Кабінет міністрів звільнив Дениса Башлика з посади голови Держгеокадастру, та як заявляє сам ексчиновник, він дізнався про звільнення з інтернету і вважає його політичним рішенням.

Про це він повідомив у коментарі ЕП.

“Якщо відверто, я дізнався про це з інтернету, вчора ввечері. Зі мною ніхто не мав розмови.

…Передумов не було, це суто політичне рішення. Відповідно до статті за якою мене звільнили 87ч1. – це не звільнення фактично, а виведення поза штат із запропонуванням аналогічної посади протягом 4 місяців.

Сказати, щоб якісь там претензії були до роботи – жодних не було. Суто політичне рішення – це нормально”, – повідомляє ексголова відомства.

Також Башлик прокоментував повідомлення ЗМІ, щодо можливих кандидатів на посаду нового голови Держгеокадастру: колишнього голову Держкомзему Олега Кулініча і уповноваженого президента із земельних питань Романа Лещенко.

“Я теж це чув, не тільки із ЗМІ, але й з інших джерел. Але жодних розмов я з ними не мав, не знаю, які там плани”, – резюмує ексголова відомства.

Башлик зазначає, що наразі виведений поза штат і буде виконувати обов’язки, за дорученнями нового керівника Держгеокадастру.

Нагадаємо, 14 травня Денис Башлик заявив, що статистика земель не ведеться з 2016 року, а дані про 10,2 мільйона гектар державних земель не відповідають дійсності.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE