Politerno > Україна і світ > Цивільну дружину міністра Криклія, на яку він записує майно, зловили п’яною за кермом

Цивільну дружину міністра Криклія, на яку він записує майно, зловили п’яною за кермом

  • 6 Червня, 2020
  • 2407 Переглядів
  • 0

Цивільну дружину міністра інфраструктури Владислава Криклія спіймали у нетверезому стані за кермом.

Про це стало відомо з повідомлень Telegram-каналів.

Опубліковано адмінпротокол, складений 4 червня на Тетяну Декало, яка є супутницею чиновника. Зазначено, що вона в стані алкогольного сп’яніння перебувала за Mercedes-Benz GLC (2017). 

Наприкінці травня, журналісти проєкту «Стоп корупції» виявили схему, за якою міністр інфраструктури Владислав Криклій вже багато років приховує свої доходи та майно.

Як з’ясувалося, посадовець перебуває у цивільному шлюбі з Тетяною Декало. Саме на неї Криклій реєструє елітне житло й дорогі автомобілі. 

Нині подружжя мешкає у розкішній квартирі вартістю 355 тисяч доларів, записаній на Тетяну. Жінка, що працює простим психологом, катається на дорогому авто Mercedes GLС вартістю близько 100 тисяч доларів. Загалом, у «Стоп корупції» прослідковують, як автопарк Тетяни Декало стає все дорожчим паралельно з кар’єрним ростом Владислава Криклія.

Сам міністр інфраструктури за 2019 рік задекларував дві квартири. Однією з них – на 100 квадратів – користується безоплатно. А ще офіційно їздить на маленькому автомобілі Smart. Втім, цієї автівки журналісти так і не побачили.

Як повідомила керівник юридичного відділу ГО «Стоп корупції» Роксолана Арійончик, за виявленими фактами декларування паном Криклієм недостовірної інформації журналісти та правозахисники вже спрямували відповідні звернення до НАЗК, Національного Антикорупційного Бюро та до Національної поліції України.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE