Politerno > Україна і світ > Нацполіція закрила справу щодо Байдена, яку ініціював ексгенпрокурор Шокін. Документ

Нацполіція закрила справу щодо Байдена, яку ініціював ексгенпрокурор Шокін. Документ

  • 10 Листопада, 2020
  • 642 Переглядів
  • 0

Розпочате за заявою ексгенпрокурора Віктора Шокіна кримінальне провадження проти Джозефа Байдена закрила Національна поліція.

Про це повідомив обізнаний співрозмовник “Укрінформу” в Офісі генпрокурора.

 

“Нацполіція закрила кримінальну справу стосовно Джозефа Байдена, яку було порушено за заявою колишнього генпрокурора Віктора Шокіна”, – йдеться у повідомленні.

Співрозмовник агентства додав, що справа була зареєстрована за ст.344 ККУ (втручання в діяльність державного діяча) в Державному бюро розслідувань на виконання рішення суду.

Пізніше бюро його перенаправило на розслідування в Печерське управління Нацполіціі, яке і закрило справу 23 вересня 2020 року.

Видання наводить також фото документу. 

У квітні 2020 року суддя Печерського суду столиці Сергій Вовк зобов’язав офіс генпрокурора розпочати справу щодо втручання колишнього віце-президента США Джо Байдена у діяльність ексгенпрокурора України Віктора Шокіна.

Нагадаємо, соціальні мережі Facebook і Twitter заблокували сторінки колишнього співробітника посольства України в США Андрія Теліженка, який допомагав Рудольфу Джуліані збирати в Україні інформацію проти колишнього віцепрезидента Джо Байдена на виборах 2020 року.

16 вересня позафракційний нардеп Андрій Деркач і колишній прокурор Костянтин Кулик опублікували новий компромат на Демократичну партію США і її клієнтелу в Україні.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE